Un bărbat a stârnit controverse după ce a postat pe internet o listă de pretenții legate de viitoarea sa iubită

De Oana Savin, pe
Postarea unui bărbat din Canberra a devenit virală pe internet și asta pentru că a enumerat o listă de pretenții pentru viitoarea sa iubită.

Sunt doar un suflet pierdut în vârstă de 35 de ani, în căutarea iubirii”, începe postarea bărbatului, de pe un grup de Facebook.

Dacă ai între 19 și 23 de ani, nu ai mai mult de 155 centimetri, greutate între 43 și 47 kilograme, caucaziană sau pe jumătate exotică, dacă ai job, permis de conducere, o mașină modernă rezonabilă, mergi în mod regulat la sală (fără fete slabe sau grase, mulțumesc), ai vagin „strâmt”, cupa C la sutien, fără tatuaje ieftine și fără piercinguri… Nu ai foști prieteni cu beneficii sau foști iubiți pe care îi cunosc sau de care știu și ești dispusă să te muți în Canberra să fii iubita mea, ai o personalitate bună și simțul umorului, nu ești răsfățată și nu începi o ceartă fără motiv și nu ești nesigură când nu vin acasă tot weekendul, atunci te rog, contactează-mă”, a scris el.

Postarea a strâns peste 1.400 de comentarii, majoritatea de uimire față de criteriile bărbatului.

Cu o astfel de listă cred că o să se chinuie să găsească pe cineva. Să fim recunoscători că nu își va propaga genele”, a scris o persoană.

Deci vrea o femeie tânără, fără experiență pe care să o poată intimida și controla. Ce partidă”, a scris un alt utilizator Facebook.

O a treia persoană a scris că bărbatul își caută, în baza descrierii sale, „o păpușă”.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter