Un bărbat și-a dedicat viața persoanelor bolnave de cancer în fază terminală

De Oana Savin, pe
Jon Albert, un bărbat ce locuiește în Sarasota, Florida, și-a dedicat viața persoanelor bolnave de cancer în faza terminală după ce și-a pierdut soția din cauza acestei afecțiuni. Cei doi aveau împreună doi copii – Jake de nouă ani și Jamie de șapte ani.

Deși soția sa a fost diagnosticată la timp și medicii i-au dat 97% șanse de supraviețuire, boala s-a extins în tot corpul.

„Partea cea mai dură la cancer este durerea emoțională. Jill plângea până când adormea. Suferea enorm pentru că cei doi copii o vor uita”, a povestit americanul.

În timpul tratamentului urmat de Jill, bărbatul a observat că și alte familii aveau aceleași trăiri. Atunci a decis să renunțe la serviciu și să petreacă mai mult timp cu soția sa pentru a crea cât mai multe amintiri. Cei doi au decis să deschidă o organizație în acest sens.

Citește și: 3.000 de românce mor, anual, de cancer la sân. Programul care le poate salva, amânat

Deschiderea organizației a fost ultima ieșire pentru cei patru. Ziua următoare Jill s-a întors în spital și 12 zile mai târziu a murit.

Acum, Jon ajută mii de oameni care au fost diagnosticați cu cancer să trăiască din plin ultimele luni de viață. Prin intermediul organizației sale, el plănuiește vacanțe gratuite pentru familiile oamenilor diagnosticați cu cancer.

Citește și: Primul bolnav de cancer a trăit acum 1,7 milioane de ani. Concluzia cercetătorilor legată de această boală

El a semnat mai multe parteneriate cu diferite hoteluri și ajută familiile să se bucure de momente inedite pentru a uita pentru puțin timp de diagnosticul crunt.

Până în prezent Jon a ajutat peste 1000 de familii să petreacă timp de calitate și să își creeze amintiri pe care să le prețuiască toată viața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter