Un băiețel cu autism îi șoptește lui Moș Crăciun cel mai mare secret al lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 13:19
Perioada Crăciunului este cea mai frumoasă perioadă din an, mai ales pentru copii. La fel de entuziastmat este şi Landon, un copil cu autism, pentru care întâlnirea cu Moș Crăciun a fost într-adevăr magică.

Întâmplarea a avut loc în RivertTown Crossing Mall din Grandville, Michigan, unde băiețelul a fost adus de mama lui, Naomi Johnson, să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Când a venit rândul lui să se așeze în brațele Moșului, Landon a spus că își dorește să primească de Crăciun o consolă Wifi, o mașină cu telecomandă și un dinozaur de jucărie. Însă la final, după ce a făcut o poză cu Moș Crăciun, copilul a fugit înapoi în brațele acestui, având o întrebare foarte importantă de adresat.

Cu mâinile tremurânde din cauza emoțiilor, Landon i-a dezvăluit Moșului că suferă de autism și l-a întrebat dacă se află pe lista copiilor obraznici din cauza bolii lui. Cu toate că Moș Crăciun a fost surprins de întrebarea băiețelului, nu a ezitat să îi răspundă cât mai repede: „Să ştii că te iubesc foarte mult, şi toţi renii te iubesc. Eşti un băiat bun, ştii că eşti un băiat bun?.

Landon s-a simțit ușurat, la fel și mama lui, care a încercat încă de la naștere să îi implementeze copilului ideea conform căreia este la fel ca toți ceilalți.

După ce au mai stat de vorbă, Moş Crăciun a spus tuturor prezenți la mall „Este OK să fiți voi înșivă!”. Aceste cinci cuvinte simple au ajuns și la urechile lui Landon și a fost tot ce avea nevoie să audă. Este ceea ce mama lui îi spunea tot timpul, numai că Landon mai avea nevoie de o confirmare.

Citește și – „Da, Virginia, Moș Crăciun există!” –Povestea celui mai citit editorial din toate timpurile

Citește și – I-a scris lui Moș Crăciun când era copil. După 70 de ani, a avut parte de o mare surpriză

Foto – captură Youtube

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter