Turiștii care aruncă gunoaie pe plaja din Mamaia pot fi reclamați pe WhatsApp

De Oana Dinu, pe
Turiștii care aruncă gunoaie pe plaja din Mamaia pot fi reclamați pe WhatsApp, a anunțat primarul Constanței, Decebal Făgădău. 

Poliția locală împreună cu administratorii plajelor vor începe o campanie de informare a turiştilor pentru ca aceştia să păstreze curăţenia atât în oraș, cât și în stațiuni, conform Mediafax.

Dacă regulile nu vor fi respectate și turiștii vor arunca gunoaie, aceștia vor fi amendați. Oricine poate depune o sesizare pe WhatsApp pentru a anunța Poliția Locală.

„Anul acesta, Poliţia Locală va fi extrem de activă şi în zona staţiunii Mamaia, zona centrală, zona turistică a oraşului nostru. (…) Va face în primă etapă o campanie de conştientizare, transmiţând un mesaj turiştilor că <>. Iar pe de altă parte vom promova numărul de WhatsApp, aplicaţia noastră de sesizări, şi vom sancţiona pe cei care ne murdăresc oraşul. Toţi turiştii, toţi oamenii de bună credinţă sunt bineveniţi la noi. Ne-am străduit în ultima perioadă să facem curăţenie cum nu cred că s-a făcut vreodată, cel puţin în zona staţiunii Mamaia, zona centrală, zona peninsulară” a declarat Decebal Făgădău, edilul Constanței.

Dacă alegi să-ți petreci vacanța la mare, uite unde te poți distra de 1 mai pe litoral și cum va fi vremea în această perioadă.

Citește și:

Cum arată familia care călătorește prin lume într-un autobuz școlar renovat

10 locuri de văzut într-o viaţă

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter