Ce spun ochii despre personalitatea ta

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 10:31

Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Culoarea lor dezvăluie câte ceva despre personalitatea ta, spun cercetătorii, care au stabilit ce tip de comportament are o persoană, în funcție de culoarea ochilor. Află și tu cum poți citi o persoană, uitându-te în ochii ei.
Cercetătorii au constatat că oamenii cu vene mai mari pe ochi au un IQ mai mic. Potrivit acestora, vasele ochilor reflectă starea în care se află vasele creierului, pentru că sunt asemănătoare ca mărime, structură și funcții.
Studii anterioare au stabilit o legătură între venele de pe ochi și riscul apariției altor boli, precum demență, afecțiuni cardiovasculare sau accidente cerebrale, însă au fost realizate în rândul oamenilor în vârstă. Noile cercetări au constatat că ochii tăi pot da indicii despre starea creierului de la o vârstă fragedă. În plus, specialiștii au stabilit deja ce personaliatate are un individ, în funcție de culoarea ochilor.

Ochii căprui

Persoanele cu ochi căprui sunt deschise, pline de viață și sociabilie, demne de încredere, serioase și practice. Le plac angajamentele, sunt atractivi, adorabili și adoră să își facă prieteni nou. Sunt amabile, loiale și dovotate persoanelor dragi din viața lor. În plus, oamenii cu ochi căprui sărută cel mai bine.

Ochii verzi

Indivizii cu ochi verzi au un aer misterior și sunt un pic plini de ei. Sunt imprevizibili, dar au o răbdare extraordinară și se enervează foarte greu. Ochii verzi denotă originalitate, creativitate, inteligență și putere de concentrare, chiar și în mediile în care sunt multe distrageri. Oamenii care intră în această categorie iubesc libertatea, au sex-appeal și lucrează excelent sub presiune. Sunt mai fericiți decât persoanele cu orice altă culoare a ochilor și preferă relațiile lungi.

Ochii albaștri

Ochii albaștri denotă inteligență, devotament față de cauzele nobile, sinceritate și sentimentalism. Oamenii care intră în această categorie pot fi prinși ușpr în rutină, țin ranchiună, își schimbă ușor starea de spirit, dar în general sunt firi vesele.

Ochii violeți

Oamenii cu ochi violeți au o imaginație extrem de bogată, sunt creativi și plini de încredere în sine, iar de cele mai multe ori sunt perfecționiști și aleargă după idealuri. Au tone de farmec și știu să se facă plăcuți.

Ochii negri

Persoanele cu ochi negri au un caracter dinamic, sunt impulsive și caută deseori aventuri riscante. Cer respect, sunt foarte demne, însă au pretenții foarte mari și sunt misterioase.

Vezi și: Machiajul pentru ochii negri cu nuanțe pentru o privire pătrunzătoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter