Așa arată spectacolul vizual incredibil de care s-au bucurat bucureștenii la iMapp 2019

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 septembrie 2019, 19:25

Concursul internațional de 3D video mapping iMapp a ajuns în 2019 la a șasea ediție. Concurenții și-au arătat operele de artă în sâmbăta care tocmai a trecut, în Piața Constituției.

Lucrările au fost prezentate pe fațada Palatului Parlamentului. Echipele au căutat să impresioneze prin spectacole uimitoare de culoare, sunet și lumină. Tema a fost „O singură hartă. Călătorii diferite. Descoperiţi lumea video mapping-ului la iMapp Bucharest!”.

Cele opt echipe care au prezentat lucrările pe fațada Palatului Parlamentului au fost, după cum arată Europa FM: Antaless Visual Design (câştigătorul festivalului 1minute projection mapping competition din Japonia), George Berlin Studios (câştigătorUL premiului publicului la festivalul Borealis din S.U.A.), 404.Zero (câştigătorul festivalului Genius Loci Weimar 2018 din Germania), MØjØ STUDIO (câştigătorul festivalului Kyiv Light Festival 2018 din Ucraina), Marco Morgese (câştigătorul festivalului Luz y Vanguardias 2019 din Spania), Michele Pusceddu (câştigătorul festivalului Zsolnay Light Festival 2019 din Ungaria), René şi Andrzej (câştigătorii premiului juriului la festivalul iMapp Bucharest 2018 din România) şi Mindscape Studio (câştigătorul premiului publicului la festivalul iMapp Bucharest 2018 din România).

După ce lucrările lor au fost analizate de un juriu format din experți, câștigătorul a fost Michele Puscheddu, din Italia. A existat și un premiu acordat de public, care a ajuns la René şi Andrzej (din Olanda și Polonia). Dacă vrei să te bucuri de operele de artă care au putut fi admirate la iMapp 2019, le găsești mai jos:

Michele Puscheddu

Marco Morgese

Mindscape Studio

404.Zero

MØjØ STUDIO

Antaless Visual Design

Foto: Andrei Solomon/YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter