Restaurant dedicat femeilor, deschis de o tânără în Irak

De Oana Savin, pe
O tânără din Irak a hotărât să își deschidă propriul restaurant, unde bărbații nu au voie să intre, el fiind destinat femeilor.

Restaurantul, numit Luxury Times, se află în orașul Erbil și și-a deschis ușile luna aceasta, după ce Tara Mohammed Ihssan, s-a săturat de atenția nedorită de care avea parte de fiecare dată când ieșea în oraș cu prietenii.

Dacă vrei să ieși în oraș, este foarte incomod deoarece toată lumea se uită insistent la tine”, a explicat tânăra de 23 de ani care a absolvit de curând o facultate de afaceri, pentru Reuters.

Citește și: Nicole Kidman a capturat o tarantulă gigantică, în timp ce copiii țipau îngroziți VIDEO

Așa că mereu m-am gândit să fac așa ceva pentru mine și pentru restul fetelor pentru ca toată lumea să se simtă confortabil”, a afirmat Tara, care a precizat că a angajat doar femei.

Totuși, restaurantul cu interior modern și elegant, cu canapele colorate și candelabre ce atârnă din tavan, a atras și o atenție nedorită din partea unor bărbați care vin la ușă pentru a vedea de ce se face atâta zarvă.

Citește și: Madonna își dedică ziua de naștere ajutorării copiilor din Malawi

M-am gândit și dacă vor continua așa, voi pune securitate la ușă. Mi se pare nedrept  ca, din moment ce toate cafenele din oraș sunt doar pentru bărbați, de ce nu poți accepta că locul acesta este doar pentru femei”, a subliniat Tara Mohammed Ihssan.

Sursă foto: 123rf.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter