Reacția impresionantă a unei tinere care a aflat că are cancer în fază terminală, imediat după nuntă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 04 iulie 2017, 13:12
A trecut doar o lună de când Sarah și Lee Reed și-au jurat iubire veșnică în fața altarului. Bucuria lor a durat puțin însă, pentru că la scurt timp după nuntă, femeia a aflat că suferă de cancer în stadiu terminal și i-au mai rămas doar două luni de trăit.

Ultima ei dorință este să găsească o femeie potrivită pentru Lee și o mamă vitregă bună pentru fiica ei, Chloe, care suferă de autism.

Sarah, o britanică în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân în 2015. Deși medicii nu i-au dat nicio șansă încă de atunci, femeia nu s-a dat bătută în fața diagnosticului crunt. Și-a extirpat ambii sâni, a făcut chimioterapir, radioterapie, tot felul de tratamente, însă fără niciun rezultat.

„Cea mai greu lucru pe care trebuie să îl fac este să îi explic fiicei mele de doar 10 ani și bolnavă de autism că mama ei este pe moarte”, s-a destăinuit femeia.

Acum, împăcată cu gândul că va muri, Sarah își petrece ultimele zile de viață în căutarea unei femei, care să îi ia locul în viața familiei sale. În plus, ea îi dă sfaturi lui Lee despre modul în care se cuceresc femeile, pentru a avea succes garantat.

Britanica a făcut o listă cu șase lucruri pe care ar trebui ca soțul său se la facă atunci când se va duce la întâlnire cu altă femeie, precum să adere la un site de dating, să nu vorbească despre ea, să plătească el consumația, să aibă grijă să nu își uite portofelul acasă și, nu în ultimul rând, să se asigure că fiica lor, Chloe, o va îndrăgi pe mama ei vitregă.

„Poate părea ciudat că îi caut o femeie soțului meu după ce abia ne-am căsătorit. Însă nimeni nu știe câtă fericire mi-a adus Lee. Ultimul lucru pe care mi-l doresc acum este să nu îl las nenorocit”, a explicat Sarah.

La început, Lee a fost contrariat de decizia lui Sarah, dar acum acceptă ajutorul venit din partea soției lui:

„Când Sarah mi-a spus că trebuie să îmi caut altă femeie am fost supărat, dar apoi am înțeles că este modalitatea ei de a avea grijă de mine. În ochii mei, ea este de neînlocuit și vreau să îi fiu soț cât mai mult timp posibil”.

Citește și – Povestea emoționantă a tinerei care a fost diagnosticată cu cancer. Ce a făcut în doar 13 zile

Citește și – Ultimul dialog dintre un băiețel bolnav de cancer și mama lui

Foto – 123 rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter