Prințul William, portret de familie în memoria Prințesei Diana: „Mi-au trebuit 20 de ani ca să mă împac cu moartea ei”

De Amelia Matei, pe
Casa Regală Britanică a făcut publică o nouă fotografie cu Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor. Kate, William, George și Charlotte, dar și câinele familiei, Lupo, au fost surprinși la umbra unui copac, în grădina Palatului Kensington.

Citește și – Ce i-a spus prinţul William mamei lui, Diana, când ea a pierdut titlul de prinţesă

Fotografia a fost realizată de Norman Jean Roy, fotograful ediției britanice a revistei GQ, pentru care Prințul William a acordat un interviu recent. Moștenitorul coroanei britanice a vorbit despre regretata lui mamă, Prințesa Diana, dar și despre importanța sănătății mintale, cauză pentru care militează atât el, cât și soția lui.

Prințul William a dezvăluit în cadrul interviului că cel mai mare regret al lui este că mama lui nu a avut ocazia sa îi cunoască soția și cei doi copii.

„Mi-ar fi plăcut să pot primi sfaturile ei. Mi-ar fi plăcut să o fi întâlnit pe Catherine și să îi vadă pe cei mici crescând. Mă întristează faptul că ei nu o vor cunoaște niciodată”, a declarat Ducele.

„Mi-au trebuit 20 de ani să mă împac cu moartea mamei mele. Sunt mai împăcat cu acest gând acum, față de cum eram până acum, în sensul că pot vorbi despre ea mult mai dechis, mai sincer, și pot să mi-o amintec mai bine și să vorbesc în public despre ea mai ușor”, a adăugat el.

Viitorul rege al Marii Britanii vrea să aibă o copilărie cât mai normală și să fie ancorați în realitate: „Stabilitatea pentru mine este foarte importantă. Vreau să îmi cresc copiii într-o lume fericită, stabilă și sigură. Acest lucru este foarte important pentru noi ca părinți. Vreau ca George să crească într-un mediu real și viu. Nu vreau să crească în spatele zidurilor palatului. Trebuie ca el să iasă și să cunoască lumea”.

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997 într-un accident rutier la Paris. William avea atunci 15 ani și se afla cu bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, la castelul Balmoral din Scoția.

„Șocul a fost foarte mare. Îl mai resimt chiar și după 20 de ani. Oamenii cred că un șoc nu durează atât de mult, dar se poate”, a mai spus Prințul William în cadrul interviului.

Citește și – Prințul Harry, mărturie emoționantă despre impactul morții Prințesei Diana asupra lui

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter