Idris Elba, primul James Bond de culoare?

De Nicoleta Galeteanu, pe

După o serie de 22 de filme cu James Bond, intrepretat pe rând de Sean Connery, Timothy Dalton sau Daniel Craig, am putea să vedem în curând şi un agent 007 de culoare.
Astfel, după primul preşedinte de culoare din istoria SUA, producătorii americani se gândesc să aducă în rolul lui faimosului agent secret un actor de culoare. Potrivit zvonurilor, Idris Elba, cunoscut din serialul „Luther”, ar fi fost propus în locul actorului blond Daniel Craig, în cel de-al 23-lea film din longeviva serie, intitulat „Bond 23”.

Deşi ideea revigorării francizei i-a încântat foarte mult pe producători, care i-au şi făcut propunerea actorul, Idris Elba a declarat că este nevoit să refuze oferta pe motiv că oamenii l-ar ţine minte ca „primul James Bond de culoare”, stigmat care, recunoaşte actorul, nu ar fi foarte plăcut.

„Este vorba de o rumoare foarte veche. Chiar zilele acestea discutam împreună cu tatăl meu despre asta. Aş fi acceptat rolul, dar nu aş fi vrut să fiu cunoscut ca «primul James Bond de culoare». Înţelegeţi ce vreau să spun?”, a explicat actorul într-un interviu acordat CNN, miercuri.

„Sean Connery nu a fost James Bond scoţianul sau Daniel Craig nu a fost James Bond-ul cu ochi albaştri. Aşa nici eu, dacă voi juca rolul, nu vreau să fiu numit James Bond cel negru”, a continuat Idris Elba.

În cele din urmă, se pare că tot actorul blond cu ochi albaştri, Daniel Craig, îl va interpreta pe agentul secret James Bond în următorul film regizat de Sam Mendes, care ar urma să apară pe ecrane anul următor şi în care îl vom vedea şi pe Javier Bardem.
  Vezi ce actriţe au interpretat rolul fetei Bond.  
Dar, cine ştie?, poate producătorii nu vor renunţa de tot la idee, astfel că este foarte probabil ca în viitor să vedem pe ecrane un James Bond de culoare.
 
Cum ţi se pare această idee? Ai vrea să vezi un altfel de agent 007?
 
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter