Pe unde bântuie fantomele vedetelor

De Adina Radu, pe

Nu ştim dacă există sau nu fantome, dar dacă ele sunt reale, şi vedetele ar putea la fel de bine să bântuie diverse locuri. Iată unde poţi întâlni fantome vedetei preferate.

Marilyn Monroe

Ca orice mare vedetă, a avut o moarte controversată, după o viaţă mai mult decât zbuciumată. Tocmai de aceea, unii spun că Marilyn nu şi-a putut găsi liniştea. Fantoma ei a fost văzută în jurul mormântului ei din cimitirul Westwood Memorial, Los Angeles, în casa în care a murit, dar şi într-o oglindă mare din hotelul Hollywood Roosevelt.
 

Elvis Presley

Fantoma lui Elvis se pare că a rămas captivă într-o veche clădire din oraşul Nashville unde odată funcţiona casa de discuri a artistului. Clădirea în care Regele a înregistrat mai multe piese a fost pentru un timp ocupată de o televiziune, iar angajaţii au spus că observau fenomene stranii de câte ori cineva menţiona numele lui Elvis – becurile se spărgeau, obiectele se mişcau singure, ferestrele se închideau. Fantoma luI Elvis a mai fost văzută şi în casa cântăreţului din Memphis.

Michael Jackson

Nu se putea ca tocmai Michael să nu bântuie pe undeva. Fantoma lui ar fi fost filmată în interiorul casei în care a trăit de un operator venit să ia câteva cadre. Şi un constructor care a lucrat un timp prin curte pretinde că a văzut o umbră trecând printre copaci.

John Lennon

Artistul care a fost împuşcat în faţa casei sale a ţinut neapărat să fie prezent la reuniunea trupei Beatles. Când memri rămaşi în viaţă s-au reîntâlnit în 1995 ca să înregistreze un nou album, au fost siguri că John se află în studio alături de ei. Paul McCartney a declart atunci că echipamentele se mişcau singure şi se auzeau tot felul de zgomote inexplicabile. În plus, vocea lui John s-ar fi auzit pe înregistrări.
 
Pe unde bântuie fantomele vedetelor
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter