(P) Noutate în turism: Delta pentru Seniori de la numai 369 lei/persoană

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 iulie 2017, 13:05
Delta Dunării, oaza sălbatică a Romaniei, poate fi descoperită de seniori la tarife imbatabile grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță au reduceri de pană la 40% și includ cazare de 3 sau 4 nopți, mese tip bufet (demipensiune, pensiune completă sau all inclusive), transport autocar București și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, de la 369 lei de persoană.

Toate mesele de pranz și cină conțin atat preparate pe bază de pește, cat și delicii tradiționale din carne de pui, porc sau vită. Te poți bucura de cele mai renumite mancăruri lipovenești, din care nu vor lipsi, prin rotație, icrele de știucă, borșul de pește, ciorba storceag, plachia, saramura, peștele pe grătar, peștele la cuptor sau plăcinta dobrogeană. Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea la halbă, vinul alb și roșu, sucurile neacidulate de portocale, mere, ananas, cafeaua și ceaiul).

Delta Dunarii

Reduceri pentru seniori de la Gulliver Delta Resort 3*!

Gulliver Delta Resort este una dintre locațiile din Delta Dunării ideale pentru vacanțele de relaxare, asigurand turiștilor tot confortul pentru un sejur de neuitat în inima paradisului sălbatic al rezervației. Întins pe 10.000 de metri pătrați, complexul hotelier dispune de o grădină luxuriantă umbrită de salcii plangatoare, de care stau legate hamace numai bune pentru relaxare. Tot aici se găsește o piscină încăpătoare, înconjurată de șezlonguri cu umbreluțe. Dacă ești pasionat de pescuit, poți practica activitatea preferată de pe pontoanele hotelului sau poți porni cu barca pe canale și lacuri pentru a admira paradisul apelor.

Descoperă paradisul la o plimbare cu barca!

În fiecare an călătorii din toate colțurile Europei, vin în căutarea locurilor sălbatice și a stilului de viață tradițional, toate coexistând armonios în Delta Dunării. La Gulliver Delta Resort se organizează numeroase excursii opționale în descoperirea locurilor sălbatice ale deltei. Una dintre plimbările recomandate, este cea către pădurea Letea, o arie protejată încă din 1938 unde vei putea să admiri cai sălbatici, liane grecești, țestoase și o mulțime de specii de plante și insecte rare. De aici poți porni spre Sulina, pentru înot la locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre, sau la Sfantu Gheorghe, pentru a admira superbele plaje sălbatice.

de Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta pentru Seniori – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur 4 ziletarife de la 369 lei/persoana (demipensiune); de la 469 lei/persoana (pensiune completa); de la 639 lei/persoana (all inclusive).*Tarife valabile pentru plecarile din: 13.07; 20.07; 27.07!

*Sejur 5 ziletarife de la 569 lei/persoana (demipensiune); de la 649 lei/persoana (pensiune completa); de la 749 lei (all inclusive). *Tarife valabile pentru plecarea din: 23.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu mese tip bufet in functie de pachetul ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit piscina, loc de joaca copii, pescuit de pe pontoane. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter