(P) Vacanță în Delta Dunării, paradisul iubitorilor de natură

De Unica.ro, pe
Delta Dunării, locul unde nicio vacanță nu dă greș, te așteaptă de fiecare dată să-i descoperi farmecul sălbatic. Oferta acestor meleaguri este de fiecare dată nouă, întotdeauna mai rămâne ceva de văzut, de vizitat sau de făcut, rezervații și parcuri naturale de descoperit, canale de explorat și cărări de pădure de bătut la pas.

Amplasamentul ideal pentru un sejur în aceste locuri fascinante este Gulliver Delta Resort, un stabiliment ce se află la mică distanță de Murighiol, pe insulița Uzlina. Vizitatorii sunt răsfățați aici cu serviciile de calitate, bunătăți tradiționale lipovenești, facilități excelente de petrecere a timpului liber și peisaje rupte din rai.

Diversitate de activități în mijlocul naturii

unica.Delta Dunarii 12.04.2017.GT (2)

Dacă ești la prima călătorie în Delta Dunării, cel mai tânăr pământ european care crește în medie cu circa 40 de metri pe an, vei fi surprins de natura care și-a urmat cursul neîntreruptă de modernitate. O plimbare pe lacuri și canale, cu bărcile noi-nouțe de la Gulliver Delta Resort, este obligatorie pentru oricine ajunge aici. Vei descoperi păsări rare, plante pe cale de dispariție și o liniște care ți se lipește de suflet.

Complexul hotelier se mândrește cu o piscină de 18×10, brodată de sălcii și flori, pe cel mai vechi braț al Dunării –  Sfântul Gheorghe, care te îmbie să te răcorești în zilele caniculare de vară. Iar dacă ești pasionat de pescuit poți practica această activitate direct de pe pontoanele hotelului, fiind și locul ideal pentru a admira peisajele de vis ale deltei.

Delta Dunării este un mic paradis al păsărilor, peste 300 de specii de păsări se găsesc aici, multe dintre ele pe cale de dispariție pe care le poți admira într-o sesiune de birdwatching.

Gulliver Delta Resort organizează excursii cu nave mici de agrement pe diferite trasee din împrejurimi, pentru a descoperi lacuri precum Isac, Uzlina, Pojarina sau Chiril, minunata Pădure Letea, Sfântu Gheorghe sau Sulina.

Delicii pescărești pentru mari și mici

unica.Delta Dunarii 12.04.2017.GT (3)

Dacă este Deltă, este vorba despre mult pește, iar stabilimentul pune pe masă preparate delicioase: știucă umplută cu legume, salată de icre cu ceapă și pâine coaptă la cuptor de lemne, caras la grătar cu mămăliguță, somon marinat în sos de roșii picant, crap cu vin roșu sau știucă cu hrean. Nu lipsesc nici mâncărurile ce au la bază carnea de pui, vită și porc, bunătăți vegetariene sau meniurile diversificate pentru cei mai mici membri ai familiei, pentru ca niciun gust să nu rămână nesatisfăcut.

Bucuria celor mici în Delta Dunării este la fel de importantă ca și experiența adulților, pentru ca și pentru ei vacanța în acest eden natural să fie una deosebită. Cei mici își pot consuma energia într-un loc de joacă special amenajat, cu trambuline, leagăne, tobogane, căsuțe colorate și un mini-teren de fotbal, iar după atâta joacă se pot odihni pe șezlong, lângă piscină, sau într-un hamac, la umbră.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

Vacante Delta pentru toti – tarife de la 489 lei/persoana, 4 nopti de cazare cu masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti – Murighiol – Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Date de plecare: 18.06; 02.07; 09.07. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter