(P) Vacanță în Delta Dunării, accesibilă pentru toți românii

De Unica.ro, pe
Petrece o vacanță uimitoare într-unul dintre cele mai frumoase ținuturi ale României, Delta Dunării, prin cele mai accesibile programe de la Gulliver Delta Resort, care te așteaptă în acest paradis al naturii împreună cu prietenii sau familia.

Reduceri de pană la 35% la vacanțele în Delta Dunării!

Cu prețuri pornind de la 399 lei/persoană, programul Delta pentru toți românii este ideal pentru cei care vor să surprindă farmecul locurilor într-un sejur plin de activități și atracții. Pachetul de vacanță include 3 sau 4 nopți de cazare, cu mese tip bufet, de la care nu lipsesc preparatele din pește, în funcție de programul ales (demipensiune/pensiune completă/ all inclusive), transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Conceptul all-inclusive înseamnă că mesele sunt tip bufet și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea la halbă, vinul alb și roșu, sucurile neacidulate de portocale, mere, ananas, cafeaua și ceaiul).

Gulliver Delta Resort, amplasat într-o zonă pitorească a Deltei, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, este un loc minunat în care să petreci zile magice, în care să lași toate grijile deoparte.

Distracția și relaxarea este asigurată la Gulliver Delta Resort, așa că poți petrece timpul în diverse moduri – de la accesul la piscina încăpătoare a hotelului, împrejmuită de șezlonguri și umbreluțe, la hamacele comode unde te poți relaxa, ascultând doar trilurile păsărilor și freamătul apei.

În plus, un alt element important de care te vei bucura în această vacanță este cel gastronomic, care este unul cu adevărat deosebit, mai ales în Delta Dunării, mai cu seamă pentru iubitorii de pește. Toate mesele de pranz și cină conțin atat preparate pe bază de pește, cat și delicii tradiționale din carne de pui, porc sau vită. Te poți bucura de cele mai renumite mancăruri lipovenești, din care nu vor lipsi, prin rotație, icrele de știucă, borșul de pește, ciorba storceag, plachia, saramura, peștele pe grătar, peștele la cuptor sau plăcinta dobrogeană.

Delta Dunarii

Spectacol al naturii

Poposește în Delta Dunarii măcar pentru câteva zile și surprinde adevăratele daruri ale naturii, care te așteaptă la fiecare pas. Frumusețile unice ale României sunt adunate laolaltă în acest ținut spectaculos, care te așteaptă să petreci clipe memorabile, alături de cei dragi. Cu o vegetație luxuriantă, Delta Dunării, cea mai bine conservată dintre deltele europene, este locul ideal pentru relaxare, liniște și o incursiune magică în bunele tradiții lipovenești.

Fermecătoarele atracții ale Deltei

Excursiile cu barca în împrejurimi, propuse de Gulliver Delta Resort, te invită să descoperi localități aflate într-o strânsă legătură cu trecutul, astfel că numărul tot mai mare de turiști care vin să descopere aceste ținuturi uimitoare nu au știrbit farmecul genuin.

Fie că vorbim de Uzlina, Sulina, faimoasa „capitală a piraților”, sau Sfântu Gheorghe, fiecare localitate oferă o mostra de frumusețe nealterată de timp. Pădurea Letea și Pădurea Caraorman sunt, de asemenea, două dintre atracțiile majore ale Deltei, care surprind atât prin solurile nisipoase și lianele lungi de până la 25 m, care se agață de copacii falnici, ce îi oferă locului un aer exotic, cât și prin caii sălbatici ce umblă nestingheriți.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta pentru toti – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur 4 ziletarife de la 399 lei/persoana (demipensiune); de la 519 lei/persoana (pensiune completa); de la 639 lei/persoana (all inclusive). Tarife valabile pentru plecari din: 06.07; 13.07; 20.07!

*Sejur 5 ziletarife de la 599 lei/persoana (demipensiune); de la 699 lei/persoana (pensiune completa); de la 799 lei/persoana (all inclusive). Tarife valabile pentru plecarea din: 23.07!

Servicii incluse:  3 sau 4 nopti de cazare cu mese tip bufet in functie de programul ales, transport autocar, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit piscina, loc de joaca copii, pescuit de pe pontoane. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter