(P) Reduceri de până la 30% la vacanțele pentru Seniori în Delta Dunării

De Unica.ro, pe
Evadează din cotidian într-un sejur plin de inspirație în Delta Dunării – colțul de rai cu peisaje pitorești unice! Acest paradis al naturii a devenit tot mai accesibil pentru seniori datorită ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță pornesc de la numai 449 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet, transport autocar, transferuri cu barca, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui de pe pontoanele hotelului.

Hotelul amplasat într-o oază luxuriantă

Gulliver Delta Resort se află la Uzlina, la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina în inima rezervației. Complexul se întinde pe o suprafață de până la 10.000 de metri și dispune de numeroase facilități atât pentru relaxare, cât și pentru activități distractive în familie. Grădina sa luxuriantă este decorată cu hamace și balasoase ideale pentru citit în natură, iar piscina de 18×10 m asigură răcoarea în zilele fierbinți de vară.

Dacă ești pasionat de pescuit, această activitatea poate fi practicată de pe pontoanele hotelului sau poți porni cu barca spre locurile știute doar de pescarii lipoveni. La fel de interesante sunt și activitățile pentru copii la locul de joacă. Cei mici se pot distra la tobogane, leagăne, căsuțe colorate și trambuline, pot învăța să realizeze noduri marinărește la un foc de tabără sau să se delecteze cu povești lipovenești spuse de bătrânul lup de mare, Vanea.

delta dunarii 2

Excursii cu barca în Delta Dunării

În zilele active, la Gulliver Delta Resort se organizează excursii cu barca. Cea mai populară este plimbarea la amurg când Dunărea îmbracă straie de sărbătoare în nuanțe de violet și roșu sângeriu. Dar și excursiile pe distanțe mai lungi precum cea de la Sulina, unde se întâlnește Marea Neagră cu Dunărea, formând una dintre cele mai lungi și late plaje sălbatice din România.

delta dunarii

Pădurea Letea, locul unde poți admira caii sălbatici, unice în Europa, dar și liane grecești întortocheate pe trunchiurile arborilor vechi de sute de ani, este preferata celor care vor să descopere o zonă autentică. Zona declarată arie protejată se află în apropierea de satul C.A.Rosetti, cunoscut pentru casele albastre cu acoperișuri din stuf, dar și pentru dunele uriașe de nisip care te duc cu gândul la zonele deșertice.

În drumul tău fascinant pe lacuri și canale, vei fi hipnotizat de peisajele unice compuse din vegetație luxuriantă, nuferi, păsări sălbatice și ape precum smaraldul.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunarii – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

*Vacante in Delta Seniori 4 zile – tarife de la 449 lei/persoana. Plecare din 06.07!

*Vacante in Delta Seniori 5 zile – tarife de la 469 lei/persoana. Plecari din 02.07; 09.07!

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/all inclusive), transport autocar, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter