(P) Pășește în lumea emoțiilor și descoperă universul IQOS World la Romanian Design Week 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 14:38

Ești pregătit să trăiești o experiență multisenzorială inedită? Romanian Design Week 2021 prezintă IQOS World – Network of Emotions by Adrian Damian, un proiect de top al marelui festival creativ, mai exact, o instalațe interactivă care te invită să descoperi un concept memorabil, un spațiu al conexiunii în care emoțiile sunt transpuse într-un fascinant joc de nuanțe și sunete specifice pădurii. Expoziția absolut impresionantă poate fi vizitată la Combinatul Fondului Plastic din București, până pe 13 iunie, iar accesul permis exclusiv persoanelor adulte (18+).

(P) Pășește în lumea emoțiilor și descoperă universul IQOS World la Romanian Design Week 2021

#IQOSWorld pornește de la ideea că oamenii sunt ființe complexe ce se deosebesc de celelalte regnuri prin intermediul emoțiilor, reacții afective ce țin abstarct, adică de ceea ce nu poate fi atins sau văzut, dar poate fi simțit. Cu ajutorul lumii vegetale, universul social dă naștere unui mediu contemplativ, iar publicul poate trăi prin intermediul instalației #IQOSWorld o experiență multisenzorială, imersivă, un spațiu al conexiunii într-un viitor fără fum unde emoțiile sunt transpuse în culoare și sunet.

Instalația realizată special pentru Romanian Design Week subliniază valorile brandului IQOS: importanța tehnologiei în accelerarea progresului, pasiunea pentru design și apartenență, importanța comunității.

(P) Pășește în lumea emoțiilor și descoperă universul IQOS World la Romanian Design Week 2021

Citește și:
(P) Romanian Design Week prezintă Art for Air, un proiect inedit realizat în parteneriat cu artistul vizionar Obie Platon, susținut de IQOS

Adrian Damian este un creator de experiențe multisenzoriale, care utilizează tehnologia drept mijloc de exprimare artistică. Acesta a semnat peste 60 de scenografii în teatre renumite din România și străinătate, în țări precum Polonia, Finlanda, Kazahstan sau Germania.

„Împreună, suntem mai mult decât vedem. Ne definim prin complexitatea conexiunilor dintre noi, care sunt adesea nevăzute. Acolo unde emoțiile ni se întrepătrund, se dezvăluie adevărata noastră natură. Acești copaci și dinamica relațiilor lor ne învață cine suntem cu adevărat, ne arată urmele emoțiilor noastre și cât de conectați suntem unii cu ceilalți. Mai avem multe de învățat de la ei.”, a spus scenograful Adrian Damian.

Instalația #IQOSWorld (ce recreează cadrul ambiental al pădurii) prezentată în cadrul Romanian Design Week 2021 a fost realizată din trunchiuri de copaci tăiați legal și responsabil de autoritățile silvice în procesul de exploatare rațională și sustenabilă a fondului forestier.

(P) Pășește în lumea emoțiilor și descoperă universul IQOS World la Romanian Design Week 2021

Un alt proiect dezvoltat de IQOS în cadrul acestei ediții a festivalului, la inițiativa Romanian Design Week, este muralul Art for Air, realizat în colaborare cu Obie Platon, cel mai renumit artist stradal din România. În cadrul acestui proiect, artistul a creat, cu ajutorul vopselei inovatoare Airlite, un mural de 35mp, situat în centrul Bucureștiului, care poate fi admirat în strada Matei Millo nr. 9.Lucrarea lui Obie Platon își propune să ofere o nouă perspectivă asupra spațiului urban.

Accesul la instalația IQOS World – Networkof Emotions și în RDW Design House este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Material susținut de IQOS.

Acest produs nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter