(P) Cele mai mici tarife la vacanțele în Delta Dunării 2018

De Unica.ro, pe
Delta Dunării găzduiește peste 30 de ecosisteme și un număr impresionant de viețuitoare, fiind clasată pe locul trei mondial ca importanță ecologică. Acest loc de poveste îți rezervă experiențe de vacanță de neuitat, începand cu plimbările cu barca, degustări de preparate lipovenești, observarea păsărilor sau relaxare pe plajele sălbatice.

Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina a lansat noile pachete de vacanță Delta pentru toți și Delta pentru Seniori 2018 cu reduceri de pană la 45%! Sejururile includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet (demipensiune/pensiune completă conform programului ales), transport autocar București și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Rezervă din timp o vacanță de 5 zile în Delta Dunării și profită de tarifele imbatabile de la Gulliver Delta Resort 3*!

Escapadă la Gulliver Delta Resort 3*

Amenajat în armonie cu natura, Gulliver Delta Resort 3* are o poziție excelentă în inima rezervației, la intersecția dintre Brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, cu vederi excelente către paradisul apelor.

Hotelul Gulliver Delta Resort 3* este împrejmuit de o grădină luxuriantă frumos amenajată cu hamace și balansoare pentru relaxare în natură. Copiii se pot distra la locul de joacă dotat cu tobogane, leagăne, căsuțe colorate și trambuline, în timp ce pasionații de pescuit pot practica activitatea preferată direct de pe pontoanele hotelului. În zilele călduroase de vară, răcoarea este asigurată de piscina împrejmuită de șezlonguri și un bar unde se vand răcoritoare și înghețată.

Descoperă Delta Dunării la început de primăvară!

Delta Dunarii

Delta Dunării este un paradis al fotografilor care pot observa aici peste 300 de specii de păsări: pelicani, egrete, rațe feruginoasa, alături de cormorani, lebede și starci, reprezentand circa 81% din avifauna Romaniei. Pornește cu barca spre habitatul păsărilor sălbatice sau pe distanțe mai lungi în descoperirea bijuteriilor naturale cu care se mandrește cel mai tanăr pamant european.

Gulliver Delta Resort 3* organizează excursii opționale cu barca și microbuzul în descoperirea frumuseților naturale și a monumentelor istorice.

Vizitează Sulina, fosta capitală a piraților ce se laudă cu cea mai lată plajă din țară, întinsă la locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre. Cea mai însorită localitate din Romania este totodată și cel mai estic punct al Europei, așa că o plimbare pe faleză nu trebuie să lipsească odată ce ai ajuns aici.

Dacă ești pasionat de drumeții vizitează Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa care formează alături de Caraorman, singurele păduri de nisip din Romania. Pornește într-un safari autentic pe dunele de nisip de la Letea, în căutarea cailor sălbatici și bucură-te de peisajele cu aspect tropical datorate arborilor seculari de care stau agățate liane grecești, viță de vie sălbatică sau hamei.

Pentru gurmanzii din toată lumea, Delta Dunării este un adevărat magnet turistic Aici poți testa bucate alese gătite după vechile rețete ale lipovenilor pe bază de pește, incluzand aici borșul de pește, plachia și saramura, peștele la proțap sau gătit în jar exact ca în vremurile lipovenilor. Dacă vizitezi Sfantu Gheorge, una dintre cele mai tradiționale localități din regiune poți degusta celebra ciorbă storceag gătită pe malul Dunării, cum doar aici vei putea încerca.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării 2018 – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

Delta pentru Seniori  – tarife de la 349 lei/persoană.

 Delta pentru toți – tarife de la 379 lei/persoană.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă + 1 sticlă 2 litri de apă plată/persoană/zi), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter