(P) Cea mai bună perioadă de vizitat Delta Dunării!

De Unica.ro, pe
Anotimpul culegerii roadelor şi al peisajelor ca de tablou aduce în acest an o vreme numai bună pentru o vacanţă minunată în Delta Dunării, cu temperaturi mult mai mari decât în anii precendenţi, ideale pentru a te bucura de o vară prelungită, într-o atmosferă mai relaxantă şi mai liniştitoare.

Oferte Speciale la vacanțele de 4 zile!

În această toamnă poți petrece un sejur memorabil în Delta Dunării grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort 3* care te surprinde cu cele mai mici prețuri la vacanțele de 4 zile. Pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți au reduceri de pană la 45% și includ cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife începand cu doar 369 lei/persoană (valabil pentru seniori), respectiv de la 399 lei/persoană.

Complexul hotelier Gulliver Delta Resort, splendid amplasat într-un adevărat paradis al naturii, se întinde pe o suprafață de 10.000 metri pătrați și se află la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, la distanță de numai 10 minute de la Murighiol.

Delta Dunarii

Oază unică de frumusețe

Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării a intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO încă din anul 1991, fiind considerată ultima regiune cu adevărat sălbatică din Europa. Acest paradis al naturii te așteaptă în această toamnă prietenoasă să descoperi rezervațiile cu mii de specii de plante, vegetații întinse de papură și stuf pictate spectaculos în nuanțe de roșu burgund, precum și sute de specii de păsări sălbatice.

Delta Dunării își păstrează caracteristicile ce i-au dus renumele și în anotimpul de toamnă, când alături de schimbările nuanțelor vegetației, vei putea admira și spectacolul sutelor de specii de păsări care și-au făcut casa în aceste ținuturi, bucurându-se încă de vremea bună, pentru care au mai amânat puțin pregătirile pentru migrația în țările calde. De altfel, această zonă este ideală și pentru oaspeții hotelului, care se pot bucura de birdwatching și fotografii.

Diversitate de activități

Complex dezvoltat în completă armonie cu natura, Gulliver Delta Resort este ideal pentru o escapadă relaxantă în luna octombrie, cand vremea este perfectă de citit în natură, pentru plimbări cu barca pe lacuri și canale sau să deguști din bunătățile lipovenești.

Bucătăria tradițională a hotelului te îmbie cu gustoasa ciorbă de pește, așa cum numai în Deltă poți savura, la crap la cuptor sau caras la grătar, alături de un aromat mujdei și mămăliguță caldă sau plăcintă dobrogeană. Poți opta și pentru cazare cu all inclusive, concept dezvoltat special pentru turiștii care vor să se relaxeze în cadrul resortului, ce înseamnă că mesele sunt tip bufet și că anumite băuturi pot fi servite pe tot parcursul zilei (apa, berea la halbă, vinul alb și roșu, sucurile neacidulate de portocale, mere, ananas, cafeaua și ceaiul).

Tot în cadrul complexului hotelier, cei mai mici membri ai familiei se pot bucura de locul de joacă special amenajat, cu tobogane și căsuțe. O variantă de distracție alături de părinți, sunt plăcutele plimbări cu barca în explorarea Deltei. Descoperă Letea, pădurea cu caracterul tropical oferit de lianele agățătoare, sau Sulina, cunoscut și ca „Orașul Piraților” unde se găsește una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din Europa.

O toamnă de poveste se țese cu firele naturii într-o vacanță de neuitat în Delta Dunării, cu cele mai bune servicii și oportunități de activități oferite de Gulliver Delta Resort.

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc.

Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter