O tânără de 17 ani este antrenată de NASA pentru a merge pe Marte

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 01 octombrie 2019, 11:01
O tânără de 17 ani este antrenată de NASA pentru a merge pe Marte. Ea a fost pregătită de mică pentru a ajunge astronaut și visul i se poate îndeplini în următorii ani.

Alyssa Carson, în vârstă de 17 ani, din orașul Baton Rouge, Louisiana este cea mai tânără persoană care a fost acceptată și a absolvit cursurile avansate ale Academiei Spațiale, având astfel certificatul care îi permite să meargă în Spațiu și să fie antrenor pentru astronauți. Ea este, de asemenea, prima persoana care până la vârsta de 14 ani a finalizat NASA Passport Program, conform Digi24.

Cea mai mare provocare este să-mi gestionez timpul ca să pot reuși să fac tot ce trebuie, în timp ce merg și la liceu. Mă antrenez de când eram mică și știu că mă așteaptă obstacole, dar până acum m-am descurtat foarte bine”, a declarat Alyssa.

Alyssa Carson

Tânără urmează cursurile liceale în patru limbi străine: engleză, chineză, franceză și spaniolă.

Ea visează să fie prima femeie care va ajunge pe Marte și visul i se poate îndeplini în 2033, dacă va participa la misiunea NASA. Alyssa speră de asemenea să atragă atenția asupra explorării Spațiului și îi încurajeaza pe cei din jur să-și urmeze visurile.

Alyssa Carson

Adolescenta este conștientă și de faptul că viața de astronaut nu este foarte compatibilă cu aceea de familie, dar se pare că este dispusă să facă acest sacrificiu și să nu se căsătorească.

Citește și: 

Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit 20 de ani

Tată și fiică, otrăviți cu ciuperci. Tânăra are nevoie urgentă de sânge

Sursă foto: Instagram

 

Citește și povestea lui Neil Armstrong, primul om pe lună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter