O mireasă a aflat că are cancer înainte de nuntă. Cum a reacționat femeia

De Unica.ro, pe
Tânăra aștepta cu nerăbdare ziua nunții, dar cu o săptămână înainte a primit o veste cumplită. Aceasta a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la sân. Nu a spus nimănui despre rezultatele analizelor.

Charlotte Drake, 34 de ani, din Oxfordshire, Marea Britanie, a visat dintotdeauna să ajungă în fața altarului alături de bărbatul iubit și să devină mamă, iar dorința ei era pe cale să se împlinească atunci când a descoperit că o formă agresivă de cancer îi amenință viața, conform Libertatea.ro.

Tânăra avea un chist la sân, iar rezultatele analizelor, care au venit cu o săptămână înainte de nuntă, au dezvăluit faptul că este de tip malign.

„Când am fost la spital pentru a primi rezultatele analizelor mă uitam pe internet și mă gândeam ce culoare să fie rochia pentru luna de miere. O oră mai târziu am aflat că am cancer. Am pus totul în perspectivă şi nu mi-a venit să cred că îmi făcusem griji pentru rochie!” a povestit Charlotte.

Pentru că nu și-a dorit ca ziua mult visată să se transforme într-o înmormântare, iar lumea să o compătimească în loc să se bucure de eveniment și să fie fericită pentru ea, britanica a hotărât să dea vestea tristă apropiaților după nuntă. Doar părinții și logodnicul ei, Luke Drake, au știut ce se petrece cu adevărat.

mireasa cu cancer la san alaturi de sotul ei

După ce a aflat că este bolnavă, i-a propus iubitului ei să anuleze nunta, dar acesta a decis să îi fie alături orice s-ar întâmpla: „Am crezut că i-am distrus viața și nu am mai vrut să devin soția lui având în vedere că urma să mor”, a mai spus Charlotte.

Planurile tinerei s-au schimbat și în loc să se ocupe de ultimele pregătiri pentru nuntă, așa cum ar face o mireasă obișnuită, ea s-a apucat să caute clinici la care să poată merge pentru a urma un tratament adecvat bolii ei.

La trei zile după nuntă, Charlotte a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar după o săptămâna a mai urmat o operație. După mai multe luni de chimioterapie și radioterapie, tânăra a reușit să învingă cancerul. De asemenea, visul de a deveni mamă s-a împlinit și el, după ce a adus pe lume un băiețel.

femeia care a invins cancerul la san, alaturi de sot si baietel

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter