O bucureșteancă a fost desemnată Miss Universe România 2019. Cum arată Dorina Chihaia

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 19 noiembrie 2019, 11:21
O bucureșteancă a fost desemnată Miss Universe România 2019. Dorina Chihaia are 26 de ani și urmează să reprezinte România la Miss Universe 2019, concurs ce se va desfășura în Statele Unite ale Americii.

Sunt extrem de fericită că am reușit să-mi împlinesc încă un vis, acela de a-mi reprezenta țara în cadrul celei mai importante competiții internaționale de frumusețe din lume – Miss Universe. Mă simt extrem de onorată să reprezint România în cadrul Miss Universe 2019, fiind perfect conștientă de responsabilitatea pe care o am de acum înainte față de țara mea”, a declarat Dorina Chihaia.

Cine este Dorina Chihaia, nous Miss Universe România

Dorina este născută în București, a locuit în Iași până în 2015, iar de patru ani locuiește în Shanghai, China.

Tânăra vorbește fluent patru limbi străine: engleză, chineză, italiană și spaniolă. A absolvit studiile de licență la Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și studiile de masterat din cadrul Koguan Law School a Universității Shanghai Jiao Tong din Shanghai, China.

După ce a activat ca avocat în Italia și a fost consultant în cadrul unei companii specializate în comerț internațional în Shanghai, Dorina a decis să devină antreprenoare. Astfel, anul acesta, a înființat în China o companie specializată în promovarea turismului românesc și a tradițiilor românești în China, ce are ca obiectiv atragerea turiștilor și a investitorilor chinezi în România.

Celebrând în acest an a 68-a ediție, Miss Universe, cea mai importantă și prestigioasă competiție internațională de frumusețe, se va desfășura în acest an în Statele Unite ale Americii în perioada 28 noiembrie – 9 decembrie. Marea finală va avea loc în Atlanta în data de 8 decembrie și va fi transmisă în direct de către posturile tv internaționale FOX și Telemundo, dar și online pe www.facebook.com/MissUniverseRomania. În competiție vor fi prezente 90 candidate din tot atâtea țări, marele premiu fiind în valoare de aproximativ 250.000 de dolari americani.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Dorina Chihaia, Miss Universe România 2019.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter