Netflix face un spin-off serialului Bridgerton și dezvăluie modificările din sezonul 3

De Unica.ro, pe
Știm deja că sezonul al doilea al serialului Netflix lansat de Crăciunul 2020, care a înregistrat audiențe record, va fi concentrat asupra poveștii lui Anthony Bridgerton, cel mai mare dintre frații lui Daphne Bridgerton, dar recent au fost dezvăluite și alte noutăți legate de apreciata producție, scrie radiotimes.com.

Filmările celui de-al doilea sezon al coloratei povești desfășurate la Londra, în perioada Regenței, sunt deja în plină desfășurare. Noul sezon Bridgerton îl are în centru pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), dar ne va face cunoștință și cu două noi eroine care vor intra în zona lui de interes. În sfârșit consolat după despărțirea de cântăreața Sienna Rosso (Sabrina Barlett), cu care avusese o relație pasională, acesta începe să își caute o soție. El le cunoaște în curând pe surorile Kate Sharma (Simone Ashley) și Edwina Sharma (debutanta Charithra Chandran), iar scenariștii ne propun o nouă poveste de dragoste plină de suspans.

Netflix va face un serial nou, inspirat din „Bridgerton’

Netflix intenționează, de asemenea, să extindă universul Bridgerton și printr-un serial cu acțiunea anterioară celei din „Bridgerton’, care să istorisească povestea reginei Charlotte (interpretată de Golda Rosheuvel). Acesta nu are încă titlu, dar se pare că acțiunea sa, care este plasată la sfârșitul secolului al XVIII-lea și începutul secolului al XIX-lea, le va include și pe Lady Violet Bridgerton și pe Lady Danbury în tinerețe.

Citește continuarea pe TVMania.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter