Motivul pentru care o tânără a trimis invitații de nuntă înainte să fie cerută în căsătorie

De Unica.ro, pe
Nerăbdătoare să devină mireasă, o tânără a început să planifice evenimentul fără să primească un inel de logodnă de la iubitul ei. Ea a început cu trimiterea invitațiilor de nuntă către prieteni.

Povestea a fost făcută plublică pe rețelele de socializare de un prieten al tinerei, care a fost uimit să primească o invitație la nuntă din partea ei, deși nu știa că aceasta a fost cerută în căsătorie, potrivit știrileprotv.ro.

Totul a pornit de la un joc pe Facebook, al cărui rezultat îi dezvăluia femeii că se va căsători anul acesta. Entuziasmată, aceasta nu a mai stat pe gânduri și s-a apucat să își organizeze nunta, dar nu a luat în seamă un amănunt esențial: iubitul nu o ceruse încă de nevastă. Totuși, ea și-a asumat gestul, mai ales că formau un cuplu de mai mulți ani.

Inițial, prietenii s-au bucurat pentru ea, dar au fost surprinși să afle că nu există de fapt o cerere în căsătorie.

„Îmi iubesc mult prietena, iar iubitul ei este un tip chiar de treabă. Sper ca această poveste să se transforme într-o realitate câte de curând!”, a spus amicul tinerei.

Postarea a împărțit utilizatorii în două tabere. În timp ce unii erau de-a dreptul confuzii și au criticat gestul, alții s-au amuzat de situație.

„Știe săracul om că este pe cale să se căsătorească?” ‘După cum am văzut este o situație de genul: surpriză, iubitule, ne căsătorim azi” „Destul de normal și deloc rușinos”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter