Motivul neașteptat pentru care o femeie iese, zilnic, cu uscătorul de păr în fața casei

De Amelia Matei, pe
Jean Brooks, o bunicuță din Nottinghamshire, Marea Britanie, a descoperit o metodă ingenioasă de a rezolva o problemă care o îngrijorează de multă vreme.

Femeia și-a făcut un obicei bizar: zilnic, iese în fața casei sale, și stă pe trotuar ore în șir cu un uscător de păr negru în mână. Deși pare un gest ciudat la prima vedere, explicația ei este cât se poate de simplă. Jean spune că este sătulă de mașinile care trec în viteză prin cartierul ei ei și își face griji pentru copiii care traversează strada.

„Se merge cu mare viteză pe acest drum și sunt mulți copii în zonă. Sunt îngrijorată că unul ar putea fi rănit grav sau chiar ucis”, a mărturisit femeia.

Stând în fața casei cu respectivul obiect în mână, mulți șoferi cred că femeia are un pistol cu radar ci nu un banal uscător de păr și, astfel, reduc semnificativ viteza.

„Nu am văzut atâtea stopuri aprinse deodată în toată viața mea”, glumește britanica.

Ashley Mays, vecinul lui Jean, a fost inspirat de ideea ingenioasă a femeii și plănuiește să instaleze o cameră de viteză falsă, pentru a-i îndemna pe șoferii vitezomani să încetinească.

„Ideea ei a făcut o mare diferență. Șoferii nu mai conduc la fel de repede, iar zgomotul mașinilor s-a mai redus mulțumită unui uscător de păr. Voi pune o cutie galbenă pe stâlp, care să arate ca un detector de viteză, după ce am văzut ce impact a avut uscătorul folosit de Jean”, a explicat bărbatul.

Citește și – Motivul pentru care ducesa Kate poartă mereu un plasture pe mână

Citește și – Au vrut să o interneze la nebuni. Un medic a rugat-o să deseneze un ceas și asta a salvat-o

Foto – captură Youtube/ Agentshadowkai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter