Momente de-a dreptul wow de la Gala Premiilor Oscar

De Bianca Prangate, pe

Ca în fiecare an, Gala Oscarurilor a lăsat în urmă momente demne de amintit, de care nu ne mai săturăm să le privim.

Melodia din „Frozen 2” a fost cântată live de interpretele Elsei din 10 țări


Filmul „Frozen 2” a câștigat la categoria Best Original Song cu melodia „Into The Unknown”. Momentul care a urmat a fost unul cu adevărat special. Interpreta Elsei din „Frozen 2”, Idina Menzel a cântat pe scenă alături de cântăreața de origine norvegiană Aurora prima parte a cântecului câștigător „Into The Unknown”. În a doua parte a melodiei însă, interpretelei Elsei din alte nouă țări au intrat pe scenă și au cântat melodia în limbile lor native.

Billie Eilish a cântat în cinstea actorilor și producătorilor de film care s-au stins din viață


În cadrul segmentului „In Memoriam”, Billie Eilish a cântat melodia „Yesterday”, a trupei The Beatles. A fost acompaniată la pian de fratele ei, Finneas O’Connell, cei doi realizând o variantă soft a melodiei, în cinstea actorilor și producătorilor de film care s-au stins din viață în ultimul an.

Brad Pitt le-a mulțumit copiilor în discursul de acceptare a premiului Best Supporting Actor


Discursul de acceptare a premiului Best Supporting Actor ținut de Brad Pitt a fost unul deosebit. El le-a mulțumit copiilor săi, spunând: „Asta este pentru copiii mei, care colorează tot ce fac. Vă ador”. Pe lângă asta, Pitt nu s-a sfiit să insereze și o ironie politică în discurs, acuzând senatorii din Statele Unite ale Americii pentru faptul că au refuzat propunerea democraților de a aduce noi martori în procesul de acuzare a președintelui SUA, Donald Trump.

„Parasite” a câștigat premiul Best Picture, devenind primul film în altă limbă decât engleza care câștigă această distincție


Spre uimirea tuturor, filmul „Parasite” a câștigat premiul Best Picture. A devenit atfel primul film în altă limbă decât engleza care a câștigat premiul Best Picture. Remarcabil este și faptul că actorii și echipa de producție sunt asiatici, această categorie fiind adeseori uitată complet la premiile Oscar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter