Mesaje de Sfântul Ștefan. Urări și felicitări pentru cine îi poartă numele!

De Adina Zamfir, pe

Pregătește-te cu cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan pentru toți cei dragi ție care îi poartă numele, pentru frați, colegi și prieteni. O urare și un gând bun le vor face ziua mai frumoasă!  

 

Alege cele mai calde sau vesele mesaje de Sfântul Ștefan să le trimiți tuturor celor care își sărbătoresc ziua de nume pe 27 decembrie. Este praznicul Sf. Ștefan, primul martir al bisericii creștine și unul dintre cei 12 apostoli ai Domnului.

Numele Sfântului Ștefan este foarte îndrăgit în România, peste 400.000 de români fiind botezați aproape în fiecare an cu numele acestui apostol. Este, totodată și un nume vechi, cu semnificații profunde, nobile și religioase, fiind purtat de-a lungul timpului de regi, voievozi și înalți prelați.

Citește mai multe despre semnificația numelui Ștefan!

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru părinți, pentru frați și familie

Cu ocazia sărbătorii numelui, îți dorim cu toții multă sănătate, belșug și spor în toate! La mulți ani, Ștefan/ Ștefania!

Ne gândim cu toți la tine, să fii sănătos și să fii bine! La mulți ani cu sănătate și cu dragoste de frate!

La mulți ani și spor în toate, cu belșug și sănătate! Să trăiești, Ștefan/ Ștefania!

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Ștefan!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ştefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplinească/ La mulţi ani!

Cu simple cuvinte/ Îţi urez fierbinte/ Mulţi ani înainte/ Ani cu cer senin şi noroc deplin/ Ani cu porţi deschise/ Pentru nenumăratele tale vise/ LA MULŢI ANI!

Ştefan, hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ștefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani dragul meu Ştefan!

La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

În această sfântă zi îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Ștefan să te călăuzească mereu în viață. La mulți ani!

Mesaje de Sf. Ștefan pentru iubit/iubită, soț/soție

Mesaje de Sfântul Ștefan. Urări și felicitări pentru cine îi poartă numele!

mesaje de dragoste pentru Ștefan și Ștefania

Un trandafir și o rază de soare să-ți lumineze ziua în prag de Sărbătoare! La mulți ani, Ștefania!

Ştefan, te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

Îți urez să ai o zi la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă ca tine! La mulți ani, Ștefania! Te iubesc!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! Nu uita că te iubesc! La mulți ani, Ștefan!

Ștefania, sper că bucuriile să nu se termine, visurile noastre să devină realitate iar calea vieţii tale să fie presărată cu flori și dragoste. La mulți ani!

Priveşte această zi specială că pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulţi ani și multă iubire de la mine, Ștefan/Ștefania!

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru prieteni și colegi

La mulți ani și voioșie, Sf. Ștefan alături de tine să fie, bucurii să-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani Ștefan/Ștefania!

Să ai o zi frumoasă, Ștefania. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani!

De Sfântul Ștefan, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La Mulţi Ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie un nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

Toate gândurile mele sunt la tine, Ștefane! Îţi doresc să ai o zi minunată şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Fiecare fulg de nea să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite! La Mulţi Ani, Ștefane!

Sfântul Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguța și de loială, îți doresc ca Sf. Ștefan, al cărui nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață.

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inimă plină de speranța, iar în lumea să găsești numai fericire! La mulți ani!

Ștefan/Ștefania/ Hai noroc și voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Și-i motiv de sărbătoare/ La mulți ani!

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume alături de cei dragi sufletului tău! La mulți ani!

Îți urez “La mulți ani!” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Ștefan, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și îți dăruiască fericire. La mulți ani cu sănătate!

La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casă plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulţi ani şi sus paharul, Fane!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter