5 melodii nereuşite lansate de Beyonce

De Nicoleta Galeteanu, pe

„Run The World (Girls)” este cea mai nouă piesă de pe următorul album, cu care Beyonce speră să dea lovitura şi să o surclaseze pe Rihannna sau eventual pe Lady Gaga.
Videoclipul, finalizat şi el, lansează hitul direct pe televizoare, însă unii întrevăd deja reacţiile de dezamăgire ale fanilor.

Relizată în colaborare cu grupul muzical Major Lazer, piesa împrumută din stilul lor alternativ hip hop-dancehall, dar se remarcă în mod desoebit mixul corului reggae din hitul acestuia, „Pon de Floor”. Coloborarea pare să fie deloc una inspirată, iar primul single extras de pe următorul său album, „IV”, este efectiv nereuşită.

Iată mai jos şi alte melodii ale lui Beyonce care au dezamăgit.

Ring The Alarm

Urmărind doar videoclipul, ai crede că Beyonce este prinsă pe picior greşit de o alarmă de ceas în mijlocul unui jaf într-o casă. Din cauza panicii, ea pare că se pierde cu firea şi începe să ţipe, cocoţată pe masa din bucătărie. În realitate însă, ascultând şi versurile, la sonor mic (recomandarea noastră), artista este nervoasă de fapt după ce observă lipsa logodnicului în miez de noapte.

Dacă în felul acesta se consumă crizele de gelozie ale artistei, atunci se explică de ce acesta lipseşte de acasă. Melodia nu este decât o criză frenetică a artistei.

Beyoncé – Ego

„Ego”, lansta în 2009, este un clip pe cât de poate de simplu, pe atât de banal. În susţinerea concluziei logice, poţi admira coregrafia inexistentă a artistei, care a considerat suficient să îmbrace un costum de baie strălucitor şi să ia un baston. Însă, cel mai enervant este melodia în sine, cu o linie melodică indefinibilă, aproape inexistentă, şi cu o lirică ce lasă de dorit.

„O, dragule, ce mai faci?/ Ştii că o să trec direct la subiect./ Unele femei sunt făcute după tipar, dar eu, mie/ Îmi place să cred că am fost înzestrată cu un scop special,/ Ştii doar, ce poate fi mai special decât tine?”.

Diva

„Diva” este al doilea single de pe albumul „I Am…Sasha Fierce” şi a fost inclus pe locul 19 în topul Billboard Hot 100 şi pe primul loc în topul „Dance Club Play” în vara anului 2009.

Hitul poate îşi merită statutul, dar este cea mai bună dovadă că americanii ascultă muzică proastă.

În afara refernului compus dintr-un vers – I’m a I’m a a diva (hey) -, repetat până la limita suportabilităţii, toată lirica demonstrează lipsa de imaginaţie a compozitorilor. Atât lirica extrem de slabă, cât şi linia melodică susţinută de toate tonalităţile acestea haotice defineşte un cântec prost.

Beyoncé – Video Phone ft. Lady Gaga

Dacă „Telephone” ţi-a lăsat şi ţie impresia că, urmărindu-l, te uiţi la un film de Tarantino, află că acesta este doar o continuare a unei colaborări mai vechi dintre cele două artiste. În noiembrie 2009, Beyonce şi Lady Gaga s-au întâlnit din nou pentru a scoate o piesă cel puţin la fel de aberantă, cu un videoclip pe măsură. În cazul videoclipului „Telephone” însă, măcar rămâi cu privitul…

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter