Mai sunt 4 zile până la petrecerea Exxperiment/Cinema

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 octombrie 2018, 14:18
Mai sunt doar 4 zile până la petrecerea Exxperiment/Cinema, care va avea loc pe 19 octombrie între 22:00 și 6:00 la Grand Cinema Băneasa. Pe durata evenimentului, 4 săli de cinema se vor transforma într-un party tematic diferit. Dress code-ul ales: Movie Character.

Petrecerea Exxperiment/Cinema este al patrulea eveniment organizat de exxperiment.com și va aduce împreună între 2500 și 3000 de persoane, într-un mare happening în care se întâmplă simultan mai multe party-uri cu muzică diferită, în mai multe săli/locații diferite, toate indoor. Dress code-ul propus participanților este Personaj dintr-un film.

Exxperiment

Pentru o noapte, EXXPERIMENT.com va înlocui filmele cu vibe-ul de club pe muzica mixată de 10 DJ, pe două scene speciale, cu proiecții, spații interactive, personaje de film şi experiențe rafinate. Şi pentru că vorbim de un Party în Cinema, organizatorii provoacă invitații să intre în pielea personajelor de film prin dress code-ul „movie characters”.

Line-up-ul muzical al evenimentului de pe 19 octombrie este asigurat de: Fur Coat/ DJ Angelo, Alex Pott&Ion Pananides (Ibiza), Gemini Brothers/Corvin&Buniku’/Mario Persic/ Cotoraci și alții.

Exxperiment

Mai multe informații despre petrecere găsiți aici: Exxperiment

Sursă foto: Exxperiment

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter