Lady Gaga în duet cu Elton John

De Nicoleta Galeteanu, pe

După un duet de mare succes cu muzicianul Tsony Bennett, superstarul Lady Gaga anunţă o nouă colaborare interesantă cu Elton John, de data aceasta un duet înregistrat …
…pentru noul album.

Artista, care lucrează deja la înregistrarea acestuia, a povestit, potrivit MTV.com, că i-a cântat artistului o melodie proprie, cu care se pare l-a convins pe Sir Elton John.

„Următorul meu duet va fi, cred, cu Elton. Deja lucrez la următorul album şi i-am cântat o melodie compusă de mine, la care ţin foarte mult”, a povestit cantăreaţa, care este şi nasa lui Zachary, copilul lui Elton John.

Nu este pentru prima oară când cele două staruri colaborează. Lady Gaga si Elton John au facut un duet de senzaţie în 2010, cu ocazia galei Grammy. De asemenea, cei doi artişti interpretează şi piesa „Hello, Hello”, de pe coloana sonoră a animaţiei „Gnomeo and Juliet”, lansată la începutul acestui an.

Cu toate că a susţinut dintotdeauna că se fereşte de colaborări muzicale, Lady Gaga a declarat că şi-ar dori să colaboreze şi cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, unul dintre artiştii cu cele mai multe acuzaţii de plagiat.
 
Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter