Kanal D anunță schimbări la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 septembrie 2020, 19:38

Kanal D anunță o modificare în legătură cu celebrul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Până acum competiția, ai cărei jurați sunt Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, era difuzată de miercuri până vineri, de la ora 23:00. Fanii vor putea urmări de acum emisiunea moderată de Ilinca Vandici și sâmbătă de la ora 22:30.

Odată cu această schimbare, Kanal D a prezentat și grila de toamnă cu noi sezoane ale emisiilor deja consacrate, foarte iubite de public, dar și cu surprize uriașe în materie de formate de televiziune.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Pe lângă emisiunile deja cunoscute publicului larg – “Teo Show”, “Puterea dragostei”,“În căutarea adevărului”, “Roventura”, “Asta-i România”, “Se strigă darul”, “Moldovenii” – și serialele turcești îndrăgite de telespectatori, Kanal D le pregătește telespectatorilor și alte suprize în materie de formate TV, una dintre ele având-o în prim-plan pe jurnalista Denise Rifai. Aceasta va prezenta un show menit să le ofere românilor de pretutindeni un adevarat regal mediatic.

Sursa foto –  PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter