It & Gadgets: Top cele mai subtiri laptopuri şi tablete. Vezi care îţi place mai mult

De Diana Zagrean, pe

Nevoia de gadgeturi tot mai performante este combinată adesea cu nevoia de mobilitate. Vrem calculatoare cât mai bune, laptopuri cât mai subţiri şi tablete cât mai comode. Iată un top cu cele mai subţiri laptopuri şi tablete. Vezi care îţi place mai mult şi pe care l-ai lua cu tine în concediu.

Lenovo IdeaPad Yoga 13

Acest gadget simpatic are două joburi: este laptop full time şi tabletă part time şi de aici îi vine şi numele de yoga. Mai exact, acest laptop se transformă în tabletă dacă dai peste cap ecranul.
Iată aici mai multe detalii despre laptopul tabletă Yoga 13, în comparaţie cu Taichi 21 de la Asus.

La capitolul preţ, Lenovo Yoga se găseşte în România la preţuri cuprinse în jurul a 5.000 lei.
Citeşte şi IT & Gadgets: Top 10 aparate foto perfecte pentru poze de vacanţă

Ubuntu Edge

Acest gadget, care va fi lansat în 2014, pe banii utilizatorilor de Linux (compania mamă astrânge chiar acum fonduri pentru acest proiect) este menit să revoluţioneze piaţa dispozitivelor smart.
Ubuntu Edge va fi un telefon/ laptop/ tabletă, cu ecran de safir, care nu poate fi zgâriat cu nimic (în afară de diamante), o memorie de 128 de giga, port USB şi un software atât de calculator, cât şi de telefon, cu android şi Ubuntu. Va putea fi conectat oricând la un monitor şi un mouse, transformându-se într-un mini pc de buzunar.

Citeşte mai departe şi vezi ce laptopuri şi tablete performante şi subţiri îţi poţi cumpăra vara asta, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter