Triplete însărcinate în același în timp. „Avem un sistem incredibil de susținere”

De Unica.ro, pe

Tripletele Gina Purcell, Nina Rawlings-Tran și Victoria Brown urmează să devină mame între lunile iulie și noiembrie 2021, cele trei fiind însărcinate în același timp.

Nina va deveni mamă pentru prima oară, Victoria pentru a doua, iar Gina pentru a treia. „Am fost ultima care și-a anunțat sarcina, iar surorile mele au început să țipe și să plângă. Am anunțat în timpul cinei de Paște”, a mărturisit Gina, potrivit People.

„Mama noastră spunea încontinuu: «Nu cred, nu cred! Ce?! Vorbești serios?». Am fost în extaz pentru că n-am crezut că ni s-ar putea întâmpla asta”, a continuat. Gina, Nina și Victoria s-au născut la 4 minute diferență unele de celelalte.

Triplete însărcinate în același în timp. „Avem un sistem incredibil de susținere”

Gina a fost extrem de bucuroasă să anunțe că va deveni din nou mamă, cu doar câțiva ani în urmă pierzând o altă sarcină. La vremea aceea, Gina și soțul ei, Paul, aveau deja doi copii. Suferința pierderii acelei sarcini a făcut cuplul să nu-și mai dorească să conceapă.

„După acea pierdere, ne-am sprijinit în credința noastră în Dumnezeu. Asta ne-a ajutat să depășim acea perioadă. Întotdeauna am vorbit despre un al treilea copil, însă nu credeam că ne este menit să-l avem.”

În toamna anului trecut, Victoria dezvăluia că va deveni mamă pentru a doua oară alături de soțul ei, Daniel. Luna următoare, Nina anunța că este și ea însărcinată, după un an în care ea și soțul ei au încercat să conceapă.

Citește și: 

Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Elena Cârstea, comentarii acide despre reprezentația lui Roxen de la Eurovision

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Ulterior, Nina și Victoria au încurajat-o pe Gina să încerce să devină din nou mamă. „Fiindcă urma să fie al treilea copil, ne-a zis: «Hmm, nu știu, nu sunt sigură.

Copiii sunt mai mari acum..». Apoi au încercat să conceapă și a rămas însărcinată. Este grozav, suntem norocoase”, a mai dezvăluit Nina.

Pentru People, Gina a mai spus: „Sarcina asta este o mare binecuvântare. La început am avut emoții, n-am spus nimănui până când nu am făcut toate analizele.

Acum mă pot bucura din plin de ea. Când s-a întâmplat, așa rapid și ușor, am realizat că a meritat așteptarea, mai ales că trăiesc experiența asta cu surorile mele”.

În timpul sarcinii, Gina a precizat că „a fost incredibil” să se poată sprijini pe surorile ei. „Pe mine s-au bazat întotdeauna să le ofer sfaturi, pentru că am fost prima care a devenit mamă.

Copiii mei au acum 8 și 5 ani, iar Nina îmi trimite tot felul de tehnologii moderne pentru bebeluși. În plus, Victoria îmi reamintește tot felul de detalii de care am uitat. Avem un sistem incredibil de susținere, asta este clar”, a mai spus Gina.

Victoria va naște prima, un băiețel, la începutul lunii iulie. Apoi în august, Nina va da naștere tot unui fiu. Gina, în schimb, va avea o fetiță, care se va naște la sfârșitul lunii noiembrie.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter