Gestul emoționant pe care l-a făcut Prințul William pentru mama sa, după divorțul de Charles

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 17:10
Prințul William dovedește constant că a moștenit bunătatea Prințesei Diana. Își iubește copiii mai mult decât orice pe lume, sprijină aceleași organizații de caritate și chiar a inițiat o nouă campanie anti-hărțuire în numele ei. Și-a arătat însă generozitatea nu numai cu ceilalți ci și cu mama lui, atunci când aceasta avea mai multă nevoie. 

Citește și – Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Într-un interviu din 1995 pentru BBC, Prințesa Diana a vorbit despre căsnicia sa eșuată și despre conflictele cu familia regală. Jurnalistul Martin Bashir a adus în discuție atunci o carte recent lansată la acea vreme, „Princess in Love/ Prințesa îndrăgostită”, în care scria despre relația ei extraconjugală cu James Hewitt. În timp ce Lady Di recunoștea relația, a dezvăluit, de asemenea, și impactul pe care cartea l-a avut asupra fiilor săi.

„Am fost complet devastată când a apărut această carte pentru că am avut încredere în el și, din nou, pentru că mi-am făcut griji că beieții mei vor fi afectați”, i-a povestit ea lui Bashir. Lady Di și-a amintit că s-a dus grăbită acasă pentru a le explica situația copiilor săi, dar ceva neașteptat s-a întâmplat.

„William a făcut niște bomboane de ciocolată”, și-a amintit Diana. Și a spus: „Mami, cred că ai fost rănită. Sper că aceste bomboane o să te ajute să zâmbești din nou”.

În loc să aștepte confort și protecție, Prințul William, care avea doar 12 ani atunci, și-a dat seama că mama lui avea nevoie de mai mult sprijin decât el. În următorii ani, Prințesa Diana a trecut printr-un divorț dureros, însă fiul ei cel mare a susținut-o în tot acest timp. Divorțul a fost finalizat în august 1996, iar Lady Di a primit 17 milioane de lire sterline, dar a pierdut titlul de Alteță Regală.

Fiind al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, desi avea doar 14 ani la momentul divorțului părinților săi, William era deja conștient de puterea și de responsabilitatea pe care le va avea pe viitor, așa că i-a promis mamei sale că îi va da titlul înapoi când va fi rege.

Sprijinul necondiționat pe care Prințul William i l-a oferit Prințesei Diana arată cât de mult își dorea ca mama lui esă nu fie exclusă din cercurile aristocrate ale regalității britanice, încercând să îi ia partea în fața tatălui și bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a.

Citește și – Motivul impresionant pentru care Prințesa Diana renunțase să mai poarte mănuși și pălării

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter