Gala premiilor Grammy 2021, amânată. Când va avea loc

De Unica.ro, pe
Gala premiilor Grammy 2021, care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii ianuarie, a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. Când va avea loc ceremonia. 

Gala premiilor Grammy 2021, ediția cu numărul 63 a celor mai importante premii din industria muzicală, a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19 și al numărului mare de persoane infectate în SUA.

Ceremonia, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 31 ianuarie, a fost reprogramată în data de 14 martie, potrivit rollingstone.com. Aceasta este considerată a fi echivalentul decernării premiilor Oscar pentru industria filmului.

Citește și: Gala Premiilor Oscar, amânată pentru aprilie 2021 din cauza pandemiei de COVID-19

Nominalizări la premiile Grammy 2021

În contextul pandemiei, nominalizările pentru premiile Grammy 2021 au fost anunțat prin intermediul unei gale speciale, organizată în format online.

Beyoncé, artista care are deja 24 de premii Grammy, a obținut cele mai multe nominalizări. Aceasta a fost selectată la nouă categorii și a fost urmată de Taylor Swift, Roddy Ricch şi Dua Lipa, care vor concura pentru șase trofee.

Billie Eilish, Megan Thee Stallion, DaBaby, Phoebe Bridgers, Justin Bieber, pianistul jazz John Beasley şi producătorul de muzică simfonică David Frost au primit patru nominalizări.

Citește și: Beyonce, schimbată complet de carantină. S-a îngrășat și nu și-a mai vopsit părul

Nominalizările pentru principalele categorii ale premiilor Grammy 2021 AICI.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter