Filme cu jafuri – Topul celor mai tari filme cu jafuri și spargeri

De Alina Serea, pe Ultimul update Joi, 19 noiembrie 2020, 11:49
Filme cu jafuri și spărgători de bănci au fost destul de multe în ultimii ani, însă nu toate au impresionat publicul cinefil, iubitor al acestui gen de filme de acțiune. Iată o listă cu cele mai bune filme cu jafuri

Suspansul și, de multe ori, umorul inteligent prezente în filmele cu jaguri fac ca acest gen de pelicule aflate adesea la limita dintre un film de comedie și unul de acțiune, să fie foarte apreciate.

Cuprins

Cele mai bune filme cu jafuri

The Town

O peliculă în care Ben Affleck este și regizor și unul dintre protagoniști, The Town este considerat unul dintre cele mai bune filme cu jafuri. Deși acțiunea filmului este rerlativ simplă, personajele sunt complexe și bine creionate. În prim plan sunt doi jefuitori Doug (Ben Affleck) şi James (Jeremy Renner) care au crescut încă de mici văzându-și părinți practicând această ”meserie”. Cu mult suspans și detalii puse la punct minuțios, este un film cu jafuri cu multe momente în care îți vei ține respirația.

Ocean’s Eleven

Din top cele mai bune filme cu jafuri nu are cum să lipsească Ocean’s Eleven, un filme cu o acțiune captivantă, dar și cu o distribuție de excepție. Acesta spune povestea unuia dintre cel mai bine realizate jafuri, iar protagoniștii sunt 11 oameni de-o inteligență sclipitoare și foarte talentați în ceea ce fac. Carismaticul Danny Ocean (George Clooney) este eliberat condiționat din închisoare, dar nu apucă bine să iasă, că imediat începe să orchestreze cel mai nou plan al său: să realizeze cel mai îndrăzneț jaf din istoria orașului Las Vegas.

Now You See Me

De asemenea unul dintre cele mai bune filme cu jafuri, Now You See Me are o distribuție de excepție, avându-i ca protagoniști pe Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Michael Caine și Morgan Freeman. Acțiunea are la bază o incredibilă echipă de iluzioniști care reușesc să jefuiască afaceriști corupți. Iar la final, aceștia își răsplătesc șu publicul cu banii pe care îi fură.

Going in Style

Este unul dintre acele filme de jafuri, în care acțiunea bine pusă la punct și umorul inteligent, inevitabil te vor binedispune. Going in Style are la bază povestea și aventurile a trei pensionari, foarte buni prieteni, care sunt nemulțumiți de sistemul financiar, așa că hotărăsc să-și facă singuri dreptate. Dincolo de scenele de-a dreptul hilare, filmul arată și o poveste reală, faptul că mulți bătrâni trăiesc cu multe neajunsuri, chiar și după o viață întreagă de muncă.

Logan Lucky

Plin de umor, dar cu multe scene pline de suspans, Logan Lucky este unul dintre cele mai bune filme de acțiune cu jafuri. Povestea îi are în prim plan pe doi frați, care decid că vor să pună capăt șirului de ghinioane din viața lor și cred că pot face asta jefuind un circuit de NASCAR. Dar pentru că nu se simt în stare să reușească singuri, aceștia că apelează și la ajutorul surorii lor, dar și la un condamnat care se află în închisoare.

Dragged Across Concrete

În lista celor mai apreciate filme cu jafuri, Dragged Across Concrete este o peliculă ce te va ține în fața ecranului timp de aproape 3 ore. Avându-i ca protagoniști pe doi polițiști suspendați din funcție Mel Gibson și Vince Vaughn, filmul are în prim plan situații limită neprevăzute. Cei doi vor să-și asigure liniștea financiară fără ca nimeni să aibă de suferit. Doar că planul din târg nu se potrivește deloc cu cel de acasă, și totul ia o întorsătură complet neașteptată.

Filme cu jafuri și spargeri de bănci online, pe Netflix

Money Heist – La Casa de Papel

Unul dintre cele mai apreciate filme cu jafuri ce poate fi văzut online, pe Netflix, este La Casa de Papel. Suspansul și umorul se îmbină perfect în acest serial al cărui scenariu este foarte bine gândit. Replicile inteligente, profunde și pline de haz în același timp, cu siguranță te vor face să-l urmărești cu inima la gură.


El Profesor, unul dinttre personajele principale, este cel care pune la cale, până la cele mai mici detalii la care te poți gândi vreodată, una dintre cele mai mari lovituri date statului. El plănuiește să intre în Monetăria Regală a Spaniei, acolo unde să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru asta, El Profesor recrutează o bandă de opt persoane cu diferite abilități, care nu au nimic de pierdut din această aventură. Pentru a putea să ducă planul la bun sfârșit, este nevoie de 11 zile de izolare, timp în care se vor ocupa de 67 de ostatici, dar și de forțele de elită ale Poliției.

Takers

Unul dintre filmele bune cu jafuri ce poate fi văzut online, pe Netflix, Takers are în prim plan o echipă de hoți profesioniști. După ce organizează numeroase mici jafuri și spargeri și sfidează autoritățile, aceștia primesc o ofertă de nerefuzat. Să facă parte din echipa ce va comite un jaf de proporții, ultimul înainte de a renunța la astfel de practici. Însă lucrurile nu merg potrivit planului din cauza unui detectiv (Matt Dillon) care este hotărât să îi prindă și care și-a făcut un scop în viață din asta.

Getaway Plan

Unul dintre cele mai apreciate filme cu jafuri ce poate fi văzut online, pe Netflix, atât în limba engleză, cât și subtitrat în română este Getaway Plan. Acesta spune povestea lui Victor, un hoț profesionist și foarte bun în ceea ce face, care este recrutat de mafia rusă. Misiunea lui va fi aceea de a realiza unul dintre cele mai complexe jafuri.

Braqueurs

Echipa de tâlhari, așa cum a fost filmul tradus în limba română, Braqueurs este un film cu jafuri franțuzesc foarte bine realizat. Yanis Zeri este un spărgător profesionist din Paris, specializat în jafuri bine planificate de camioane blindate. El decide să ia în echipa sa un nou membru, un expert în explozibil, pe Eric, pentru a da o mare lovitură. Deși inițial totul pare un succes, se pare că echipa, din lăcomie, face câteva greșeli ce pot aduce cele mai grave consecințe.


Îți recomandăm și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter