Evenimente speciale de 1 iunie în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Sărbătorită prin parade şi festivităţi colorate, teatru cu păpuşi şi concursuri inedite, Ziua Copilului este celebrată cu mare fast în peste 25 de ţări din lume.
În Capitală însă, nu doar cei mici au parte de distracţie, ci şi copii mari, care pot petrece 1 iunie în cluburile care celebrează 1 iunie.

Iată cele mai interesante evenimente la care să mergi cu copiii, nepoţii sau cu prietenii.

Muzeul Ţăranului Român îşi deschide miercuri porţile cu programe speciale de 1 iunie, oferind celor mici o mulţime de atracţii, de la târguri de jucării şi până la poveşti, filme animate, atelier de păpuşi şi pictură, turtă dulce şi jucării.

În curtea muzeului din Kiseleff, distracţia începe la 10.00 şi durează până la 18.00, când copiii ar trebui să fie deja istoviţi de atâta joacă.

Dacă nu aveai un motiv să dai o raită prin magazine, până şi 1 iunie este o zi care conspiră în favoarea ta. De data aceasta îi poţi lăsa pe mâini bune pe cei mici cât timp tu faci cumpărăturile în AFI Palace Cotroceni, transformat într-un parc volant de distracţii.

Începând cu ora 16, copiilor li s-au pregătit spectacole, concursuri şi distracţie garantată la Boom Boom Land!

Şi tăticii celebri Pavel Bartoş şi Cătălin Radu Tănase vor sărbători 1 iunie alături de copii, în lume poveştilor şi jucăriilor recreată la Băneasa Shopping City, prin reprezentaţii de teatru de păpuşi, animatori, facepainting şi multe alte plăceri ale copiilor.

Cea mai mare reţea de librării se alătură cauzei celor mici, transfromându-se într-un parc de distracţii la parametri reali, DivertaLand.

Astfel, de Ziua Internaţionala a Copilului, Diverta a pregătit o suită de evenimente distractive pentr cei mici, precum spectacole, jocuri, demonstraţii, ateliere de percuţie şi creativitate şi întâlniri cu personajele celebre din basme.

Cei care doresc să îşi retrăiască fie şi pentru o zi copilăria, Wings Club organizează în seara de 1 iunie Rock School, o petrecere exact ca în anii de liceu, cu trupe ale elevilor Şcolii de Rock, Sideffects, El Grecos, SoundCheck, Rock Incorporation şi Blue Pulse.

Concertele încep de la ora 19.00.

Iată ce alte evenimente speciale găseşti de 1 iunie în Bucureşti:

– Ziua Copilului – Vitantis Shopping Center

– Târg pentru părinţi şi copii „Orăşelul Mami” – Romexpo

– „Magia Copilăriei” – Militari Shopping

– „Happy Kid’s Fest” – Sun Plaza

– Concurs de Carcassonne – The Ark

–  Ziua Copilului – JukeBox Venue

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter