EUROVISION 2018. Au început repetițiile. Iată cine sunt favoriții

De Oana Dinu, pe
Au început repetițiile la EUROVISION 2018, competiția muzicală ce se va desfășura la Lisabona, în perioada 8 – 12 mai. Iată cine sunt favoriții la câștigarea trofeului.

Au început repetițiile pentru competiția muzicală EUROVISION 2018, care va avea semifinalele pe 8 și 10 mai, iar finala pe 12 mai.

Competiția EUROVISION 2018 are cel mai mic buget din ultimii 10 ani, în jur de 20 milioane de euro, în schimb măsurile de securitate sunt unele mai stricte ca niciodată.

De o lună, Parcul Națiunilor, zona în care se va desfășura evenimentul este foarte bine păzită, iar până în data de 7 mai nimeni nu va avea acces pe Altice Arena, locul unde vor avea loc show-urile. Nici presa nu va putea fi prezentă și nu va putea difuza imagini în direct.

Cei 100.000 de oameni care sunt așteptați la eveniment vor trebui să respecte regulile extreme. S-a transmis oficial o listă cu 42 de obiecte interzise, cum ar fi baterii, lanterne sau aparate de înregistrat.

De asemenea, nu sunt premise pancarte cu mesaje politice, religioase sau discriminatorii, informează aceeași publicație, elpais.com.

Cine sunt favoriții la EUROVISION 2018

Dintre cele 43 de țări participante, favoriții concursului din acest an sunt artiștii din Israel, Franţa, Norvegia şi Australia, conform elpais.com.

Lider în sondaje, Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a făcut senzație cu piesa „Toy”. Imediat după ce a fost lansată, piesa a surprins publicul cu accentele pop, ritmurile africane, sunetele emise de o găină și versurile care fac referire la campania #MeToo.

Trupa The Humans, care va reprezenta România cu piesa Goodbye, va intra în concurs în data de 10 mai, a doua zi de semifinale.

Citește și:

The Humans, după prima repetiție la Eurovision: „Avem 30 de secunde geniale”

Viața ei pare perfectă pe internet, dar trăiește într-o mizerie cruntă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter