Cuvintele emoționante pe care Prințul Harry le-a spus despre nepoții săi, George și Charlotte

De Mihaela Dobre, pe
Prințul Harry a copilărit la câțiva pași distanță de tronul britanic. Când a mai crescut, s-a transformat în „adolescentul rebel”. Acum, după ce a decăzut în ordinea succesiunii la tron în favoarea copiilor fratelui său,  s-a retras și își concentrează atenția pe actele caritabile. El a dezvăluit recent, într-un interviu, ce înseamnă să faci parte din familia regală britanică.

Prințul susține că nu este deranjat de faptul că se află pe locul cinci în ordinea succesiunii la tron din cauza nepoților săi, Prințul George și Prințesa Charlotte.

„Motivul pentru care acum sunt al cincilea în ordinea succesiunii este că au apărut nepoții mei mei și nu aș vrea să fie altfel. Ei sunt cel mai minunat lucru care există”, a spus Harry în cadrul interviului.

El a vorbit, de asemenea, despre ce își dorește pentru viitori lui copii. „Sunt determinat să duc o viață relativ normală și sunt destul de norocos că viiitori mei copii vor putea trăi la fel. Nu vrem să fim doar celebri pentru că rolul nostru e acela de a face bine”.

Fiul cel mic al Prințului Charles și-a exprimat dorința ca George și Charlotte să împărtășească o parte din educația lui.

„Cu siguranță i-aș încuraja pe George și pe Charlotte, dacă corește și ea, să aibă o implicare în forțele armate. A însemnat un lucru foarte bun atât pentru mine cât și pentru William”, a mai spus Prințul Harry în cadrul interviului.

„Ca unchi, i-aș sfătui să se bucure de rolul lor pentru că la început este doar presiune, presiune, presiune. Dacă vor ajunge să aibă un impact mare asupra oamenilor, atunci când vor zâmbi și ceilalți vor zâmbi. Ce rost mai are să practici acest job unic dacă nu o faci cu bucurie?”, a adăugat el.

Prințul Henry de Wales (Henry Charles Albert David); născut pe 15 septembrie 1984 și cunoscut ca Prințul Harry, este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales, și al Dianei, Prințesă de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Astfel, el este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, la tronul celor 16 state independente, deși este rezident în și implicat direct în Marea Britanie, cel mai vechi domeniu.

Citește și – Prințul Harry, cerut de soț de o fetiță de 6 ani. Replica lui a fost demnă de un adevărat gentleman

Citește și – Motivul secret pentru care Prințul Harry și Kate Middleton sunt atât de buni prieteni

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter