Cum va fi vremea vineri, 12 iulie 2019

De Oana Dinu, pe
Vremea va fi în general frumoasă în acest final de săptămână, cu temperaturi mai ridicate decât în zilele precedente. Se vor semnala și manifestări ale instabilității atmosferice, dar pe arii restrânse. 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 236

Cum va fi vremea vineri, 12 iulie 2019

Meterolologii ANM anunță vreme frumoasă pentru ziua vineri, 12 iulie 2019. Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor, iar ploile de scurtă durată își vor face apariția doar izolat și trecător în zonele montane.

În cursul nopții, în regiunile vestice și sud-vestice, vor apărea treptat înnorările și aversele, posibil însoțite de descărcări electrice. Maximele vor fi cuprinse între 21 și 29 de grade, iar minimele între 7 și 19 grade.

Cum va fi vremea în București

În București, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil și mai mult senin pe timp de noapte. Media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorilor de 27 – 28 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 14 și 15 grade.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!