Cum i-a spus Prințesa Diana lui William că tatăl lui are o aventură

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 04 octombrie 2017, 17:49
Relația dintre Prințesa Diana și William a fost întotdeauna specială. Imediat după divorțul de Prințul Charles, în 1996, Lady Di a recunoscut că fiul ei cel mare, atunci în vârstă de 13 ani, a fost sprijinul ei moral, confidentul și cel mai bun prieten al ei. Acesta era și motivul pentru care vorbeau deschis despre orice, William ajungând chiar să își însoțească mama la dineurile oficiale, ca un adevărat cavaler.

Ducele de Cambridge a dezvăluit recent că a aflat de la mama lui că Charles o înșela cu Camilla și a avut o manieră emoționantă de a-i dezvălui acest adevăr dureros.

Chiar dacă se simțea rănită, Lady Di a știut că această veste i-ar afecta pe cei doi fii ai sp

Recent, Ducele de Cambridge a dezvăluit într-un interviu că mama lui a fost cea care l-a înștiințat de aventura tatălui său cu Camilla Parker Bowles. Deși se simțea rănită, Lady Di a știut că o astfel de informație i-ar afecta pe cei doi fii ai săi, așa că a avut grijă cu modul în care să le spună cum stau lucrurile, de fapt.

Astfel, Lady Di a ales să fie mai întâi mamă, și apoi o femeie trădată de soțul ei, și i-a spus fiului ei cel mare că nu este nimic greșit în a-ți urma inima.

„Dacă întâlnești iubirea în viața ta, trebuie să te ții de ea. Iar dacă ești suficient de norocos încât să găsești pe cineva care să îți împărtășească sentimentele, atunci trebuie să protejezi ce aveți”, i-a spus Lady Di lui William, făcând referire la alegerea lui Charles de a avea o relație cu Camilla Bowles.

Reamintim că Prințesa Diana a fost una dintre cele mai emblematice figuri ale monarhiei britanice moderne. În 1981 a devenit prima soție a Prințului Charles și a obținut titlul de Prințesă de Wales. În 1982 l-a adus pe lume William, iar doi ani mai târziu l-a născut pe Harry. Mariajul cu Charles s-a dovedit a fi un eșec pentru Diana, departe de strălucirea basmelor cu prinți și prințese. În 1996, după ce Diana află că soțul avea o aventură cu Camilla Parker Bowles, aceasta a divorțat de Charles, scandal care a lăsat urme asupra prestigiului Casei Regale a Marii Britanii.

Diana își găsise iubirea în brațele lui Dodi al-Fayed, fiul unui miliardar egiptean. Cei doi au sfârșit într-un tragic accident petrecut în 1997, când mașina lor, urmărită de paparazzi, a intrat într-un parapet în pasajul Pont D’Alma, din Paris.

Citește și – Ce i-a spus prinţul William mamei lui, Diana, când ea a pierdut titlul de prinţesă

Citește și – Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter