Cum a strâns un vlogger 16.000 de dolari în timp ce dormea. Metoda lui e folosită adesea în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 februarie 2021, 10:57

Un vlogger în vârstă de 26 de ani, cunoscut în mediul online sub pseudonimul de Asian Andy, a reușit performanța de a câștiga suma de 16.000 de dolari într-o noapte, în timp ce încerca să doarmă.

Totul s-a întâmplat cu ajutorul platformei de streaming dedicată gamerilor, Twitch. Asian Andy și-a provocat urmăritorii din mediul online să-i doneze bani pentru a-l trezi din somn prin fel de fel de moduri originale.

Tânărul a pornit camera web, s-a băgat în pat, iar șapte ore mai târziu s-a trezit cu 16.000 de dolari în cont. Asian Andy a făcut publică pe YouTube înregistrarea din timpul nopții, când internauții încercau să-i întrerupă somnul prin mesaje vocale. La sfârșitul înregistrării, Asian Andy s-a declarat șocat când a văzut suma adunată în timpul nopții.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Dumnezeule, vă mulțumesc foarte mult. Ultimul record a fost de 6.000 de dolari. Eu… 16.000? Obișnuiam să fiu șofer pe Uber, pentru 16 dolari pe oră. Doar asta făceam și mergeam la școală. Voi mi-ați schimbat viața. Serios. Este o nebunie!”, a spus Andy.

Modul acesta de a câștiga bani nu este o noutate în rândul internauților, potrivit techtimes.com. În 2017, Ice Poseidon, un alt utilizator al platformei Twitch, a strâns, prin aceeași metoa ca Andy, 5.000 de dolari.

Foto – captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter