Cu ce au înlocuit vedetele bradul de sărbători. Noul trend promovat de celebrități

De Ioana Tătaru, pe
Printre vedetele internaționale, împodobirea bradului deja nu mai este la modă. Împodobirea cactusului este noul trend de sărbători! Imaginile cu cactușii împodobiți au depășit, în ultima perioadă, peste 2,1 milioane de postări pe Instagram.

Magazinele din Londra comercializează deja cactuși împodobiți pentru Crăciun

Cactus impodobit

Printre celebritățile care au ales să adopte trendul împodobirii cactusului se numără Miley Cyrus, Cara Delevingne și Paris Jackson. Magazinele din Londra comercializează deja cactuși împodobiți pentru Crăciun, iar în capitala Angliei este găzduit chiar un festival al cactușilor timp de două săptămâni.

Cactus

Deși poate pare ieșită din comun noua tendință, sud-americanii au ca veche tradiție împodobirea cactușilor, pinilor sau brazilor din plastic. În Spania, se împodobește un pom natural în care sunt atârnate cadouri și dulciuri, iar în Grecia, pentru că aici nu există brazi, aceștia sunt înlocuiți cu crenguțe de măslin.

Versiunile mai mici de cactus depășesc vânzările de Floarea Crăciunului sau Crăciunei, cele mai căutate produse în perioada sărbătorilor a anilor trecuți, scrie Daily Mail.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter