Conspiraţii celebre la moartea vedetelor

De Erika Chivu, pe

O clarvăzătoare celebră a declarat că moartea lui Dumitru Tinu nu a fost un simplu accident, aşa cum spune varianta oficială. Iată şi alte teorii ale conspiraţiei legate de decese celebre.

Dumitru Tinu – accident de circulaţie sau crimă?

Controversa legată de motivul morţii lui Dumitru Tinu revine în actualitate, după ce o clarvăzătoare din Spania a declarat că moartea jurnalistului a fost provocată de cineva care i-a stricat sistemul de frânare al maşinii.

Această părere confirmă spusele lui Andrei Iucinu, fiul jurnalistului, care a cerut cu ceva timp în urmă deshumarea cadavrului pentru o nouă expertiză medicolegală.

Tânărul a susţinut că Dumitru Tinu ar fi fost omorât în altă parte, iar cadavrul ar fi fost aşezat în maşină, pe marginea drumului, pentru a se înscena un accident. Printre argumentele lui s-au numărat lipsa cioburilor de pe hainele bărbatului şi poziţia cadavrului, care nu coincidea cu felul cum a fost lovită maşina.

Conspiraţii celebre la moartea vedetelorMădălina Manole – sinucidere sau crimă?

Deşi concluzia anchetatorilor a fost aceea că Mădălina Manole s-a sinucis, există şi acum suspiciunea că ea a fost omorâtă.

Fanii, prietenii şi părinţii artistei sunt convinşi că o femeie tânără, frumoasă, aparent fericită nu avea de ce să se sinucidă, mai ales că bebeluşul ei ar fi fost un motiv suficient pentru a vrea să trăiască, orice probleme ar fi avut.

Apropiaţii au mai vorbit şi despre lovitura la cap a artistei, prea puternică pentru a fi fost provocată de căderea din picioare.

Şi în acest caz, bănuielile familiei au fost întărite de o prezicătoare care a declarat că existau unele probleme în căsnicia Mădălinei şi că soţul ar fi avut motive să o ucidă.

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!