Cerbul de Aur 2019: Reguli de acces la spectacolul muzical

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 23 august 2019, 14:15

Cerbul de Aur 2019 reprezintă cea de-a 19-a ediție a celebrului festival de muzică și are loc în Piața Sfatului din Brașov, între 22 și 25 august. Accesul publicului la spectacol începe cu ora 19:30 și se termină la 20:45.

Organizatorii Cerbul de Aur 2019 au instalat 14 porți și 4 puncte de acces (trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Apollonia Hirscher). Spectatorii care au achiziționat bilete pe rândurile de la 1 la 25, precum și posesorii de abonamente și bilete VIP, trebuie să folosească intrarea A din Strada Mureșenilor, care este cea mai apropiată de scenă. Spectatorii care au bilete de la rândul 26 încolo trebuie să folosească celelalte trei intrări – B1, B2 și C.

Minorii cu vârsta de până la 14 ani au acces în arenă doar însoţiţi de un părinte/reprezentant legal. Atât minorii, cât şi părinţii/reprezentanţii legali trebuie să deţină fiecare câte un bilet valabil.

Reguli de conduită la Cerbul de Aur 2019

Pentru a putea participa în fiecare zi a festivalului Cerbul de Aur 2019, oamenii trebuie să păstreze atât abonamentele, cât și brățările de acces primite în prima zi. Dacă lipsește oricare din ele, accesul nu este permis, după cum prevede site-ul oficial. De asemenea, spectatorilor le este interzis să aducă la ei următoarele obiecte: băuturi și alimente achiziționate din afara locației, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, bagaje mari, selfie-stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video, aparate GoPro, sticle de parfum de orice mărime, recipiente sub presiune, căști de motocicletă, bidoane de plastic, recipiente de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, scaune, biciclete, trotinete

Spectatorii care participă la Cerbul de Aur 2019 pot achiziţiona băuturi răcoritoare, apă, bere cu sau fără alcool, cafea, îngheţată şi gustări de la standurile special amenajate. Toate băuturile vor fi vândute numai la pahar, iar produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Parcările recomandate de autorităţi pentru public sunt cele din Strada Pieţei – lângă Spitalul Regina Maria, Parcarea Bibliotecii Judeţene – Strada Livada Poştei, Parcarea Centrul Civic şi Parcarea Gara Braşov. Plata parcării nu intră în preţul biletului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter