Cei mai bine plătiţi actori din serialele TV

De Unica.ro, pe

Mai importante probabil decât un premiu Emmy, onorariile acordate actorilor din seriale întocmesc nu doar clasamentul celor mai bogaţi dintre ei…
… dar şi a celor mai buni şi apreciaţi actori de televiziune.

Iată care sunt aceştia, potrivit publicaţiei Forbes, care i-a rugat pe distinşii actori să îşi declare veniturile pe ultimul an (din mai 2010 până în mai 2011) care ajung în total la 147 milioane dolari!

1. Chiar dacă a fost înlocuit de mai tânărul Ashton Kutcher, concediat fiind de producătorii serialului „Two and a half men”, Charlie Sheen rămâne cel mai apreciat actor TV, fiind bunăoară şi cel mai bine plătit.

Anul său contabil tumultuos i-a adus în conturi nu mai puţin de 40 de milioane de dolari pentru rolul din îndrăgitul serial, câştigând de trei ori mai mult decât cel mai bine plătite actriţe din breaslă, Tina Fey şi Eva Longoria, ceea ce confirmă faptul că încă există discriminări între angajaţii de sex diferit…

După ce a fost blamat chiar şi de către fanii săi pentru caracterul său coleric, actorul a anunţat că revine cu un now show, intitulat, culmea, „Managementul Furiei”.

Vezi aici cât câştigă cel mai bine plătite actriţe din seriale.

2. Ray Romano

După ce serialul său „Men of a Certain Age” a fost scos de pe lista de programe a TNT, „Dragul de Raymond” nu a dus-o deloc rău. Carismaticul comediant a câştigat nu mai puţin de 20 de mil. de dolari pentru acest rol pe care îl intrepretează din ’96 încoace.

Cei mai bine plătiţi actori din serialele TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter