Cele mai bune oferte pentru vacanţa de Paşte în ţară

De Nicoleta Galeteanu, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 10:38

Mai este mult post de ţinut până la Paşte, dar dacă nu vrei să rămâi acasă de sărbători, planurile de vacanţă trebuie făcute de pe acum.
Ofertele în străinătate pentru Paşte sunt extrem de tentate, dar şi pensiunile româneşti propun preţuri accesibile, pentru cei care preferă să petreacă sărbătorile pascale pe plaiurile noastre.

Braşov

Tarifele diferă însă destul de mult, în funcţie de zonă aleasă, la mare sau munte, şi de condiţiile de cazare alese, la hotel sau pensiune. Astfel, dacă la o vilă în Constanţa găseşti chiar şi preţuri începând de la 50 de lei pentru o noapte, în staţiunile montane populare, Păltiniş, Bran, Predeal, tarifele încep de la 100 de lei pe noapte.

Poţi găsi însă şi preţuri mai mici în Braşov, de exemplu. La pensiunea Budget Guest House, o cameră pe noapte costă 80 de lei.

Dacă preferi să te plimbi prin Poiana Braşov, te costă ceva mai mult să te cazezi la un hotel de trei stele precum Hotel Rina Vista sau Hotel Rina Tirol, unde scoţi din buzunar peste 200 de lei cameră pe noapte.

Un sejur de patru zile în perioada sărbătorilor pascale te costă 435 de lei la Casa Ezio, cotată la patru stele în Braşov. Oferta include trei nopţi cu demipensiune şi masa de Paşte, iar tariful este apropiat cu cel propus de hotelul Perla Ciucaşului, aflat în împrejurimile Braşovului, unde pentru aceeaşi minivacanţă pitorească splăteşti 595 de lei, cu mic-dejun, plimbări cu trăsura şi alte atracţii interesante.

În Predeal, preţurile încep de la 70 de lei, la pensiuni de două stele cum este Vila Milcov, şi ajung la 150 de lei pe noapte, dacă alegi să te cazezi la Hotel Cota 1200, în apropiere de Trei Brazi.

Maramureş

Pentru cine are timp şi răbdare să strabată ţara către staţiuni mai îndepărtate, în Maramureş hotelierii propun sejururi – chilipir care încep de la 370 de lei, pentru patru zile petrecute de Paşte.

Hotel Roata este situat în staţiunea de schi Cavnic, iar oferta propusă include, pe lângă cazare trei nopţi cu demipensiune, şi prânzul festiv de Paşte.

La Hotel Marin, din Rona de Jos, pentru minivacanţa de Paşte (23 – 26 aprilie) plăteşti 410 lei, cu rezervare până la 30 aprilie, şi include pensiune completă şi vizite la stânile din împrejurimi.

Află cât te costă vacanţa de Paşte în Bucovina sau în Deltă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter