Decoraţiuni interioare: Noi am ales transparenţa

De Lumea Femeilor, pe

Modernitate, originalitate, joc deosebit de lumini şi culori, iluzia de spaţiu extins. În două cuvinte: mobilier transparent!
O soluţie avangardistă şi la îndemnă, în amenajarea oricărui tip de locuinţă, este utilizarea mobilierului transparent, fie el din plastic (chiar dacă acest material dă un aer uşor ieftin) sau din sticlă, în asociere cu diverse elemente metalice, care îi asigură stabilitatea.

Mai multă lumină, mai mult spaţiu

Avantajele acestui mobilier sunt multiple: se integrează uşor în orice ambient (tocmai pentru că îţi permite să vezi prin el), creează iluzia de interior spaţios şi oferă un spectacol vizual inedit, prin jocul de lumini, culori  şi reflexii.

Atenţie la jocul contrastelor!

Măsuţele, scaunele-fotolii şi rafturile transparente, neutre sau cu tente de culoare, trebuie atent integrate în atmosfera căminului tău:  plasează-le departe de lumina naturală, într-un colţ cu fundal opac, lângă piese de mobilier masive, pentru a contrasta prin estetica suplă şi prin fluiditatea formelor.

Confortul contează

Mobilele transparente  sunt extrem de confortabile, datorită materialului din care sunt confecţionate şi tehnicii de  prelucrare a acestuia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter