Care este filmul preferat al Prințului George

De Amelia Matei, pe
După ce Regina Elisabeta a II-a a spus că este fan al serialului „Pointless”, iar Ducii de Cambridge au dezvăluit că nu ratează niciun episod din „Games of Thrones”, a venit timpul ca și micuțul George să își exprime preferințele în materie de producții cinematografice.

La cel mai recent eveniment public la care a participat, Prințul William a povestit că fiul său în vârstă de patru ani a descoperit filmele Disney și că are deja un preferat. Este vorba despre „The Lion King”, adaptarea Disney după opera lui Hamlet.

Preferința lui nu ar trebui să ne surprindă deloc, având în vedere că în filmul de animație prezintă povestea unui pui de leu, Simba, care într-o zi va ajunge rege, așa cum se va întâmpla și cu Prințul George.

Micul prinț știe toate versurile melodiei „Hakuna Matata”, după cum a dezvăluit tatăl său pentru Sky News. „Adoră . L-am privit împreună de nenumărate ori”, a declarat amuzat Ducele de Cambridge, care a recunoscut că pentru a-l trimite pe George să se joace în grădină sau în camera lui cu jucăriile reprezintă întotdeauna o provocare.

„Să îl ținem departe de televizor se dovedește a fi destul de greu”, a declarat Prințul William.

Ducele de Cambridge a mai spus că fiul lui cel mare urmărește cu interes și filmul animat Cbeebies, dar și câteva desene Lego.

Citește și – Motivul pentru care Prințul George nu are voie să aibă „cel mai bun prieten” la școală

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter