Când începe Chefi la Cuțite 2021. Sezonul 9 pregătește mari surprize

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 februarie 2021, 17:31

Sezonul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” vine cu surprize mari pentru publicul telespectator. Filmările pentru noul sezon au început de mai bine de o lună, iar cei trei jurați chefi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu – sunt extrem de entuziasmați pentru ediția care va putea fi urmărită pe micile ecrane anul acesta.

„Chefi la cuțite” 2021 – Ce surprize ni se pregătesc în Sezonul 9

Una dintre marile premiere ale noii ediții este Speak. Gina Pistol rămâne la cârma competiției culinare, dar îl va avea ca ajutor pe artistul Speak care s-a declarat foarte nerăbdător cu privire la noua provocare.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, spunea Speak, la sfârșitul anului trecut.

Citeşte şi: Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ajung la psiholog

Speak nu va fi doar coprezentator în „Chefi la cuțite” 2021, dar va intra și pielea unui personaj care satisfice curiozitățile celor care urmăresc show-ul.

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a adăugat Speak.

„Chefi la cuțite” 2021 – Când începe noul sezon

Florin Dumitrescu a confirmat recent, pe rețelele de socializare, că audițiile pentru noul sezon al emisiunii au avut deja loc, filmările s-au încheiat și urmează ca show-ul să fie difuzat pe sticlă.

„Deja am filmat audițiile, deci da, urmează”, a dezvăluit Chef Dumitrescu pe contul său de Instagram. Chefii nu au dezvăluit momentan detalii despre momentul difuzării noului sezon „Chefi la cuțite”.

Citeşte şi: Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie secretul snițelelor perfecte: „Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi”

La debutul filmărilor pentru noul sezon al competiției culinare “Chefi la cuțite”, Gina Pistol a avut parte de o surpriză frumoasă din partea celor trei jurați care i-au amenajat o camera specială, pe gustul ei, în care să îi poată urmării pe concurenți în liniște.

„Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie. Sunt cei mai minunați, magnifici, cei mai cei: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Vă spun cu mâna pe inimă, cu sinceritate, sunt niște oameni minunați”, spunea Gina Pistol, în urmă cu câteva săptămâni.

„Chefi la cuțite” 2020 – Cine a câștigat marele premiu în Sezonul 8

Sezonul 8 al emisiunii s-a încheiat în decembrie 2020, iar marele câștigător al premiului de 30.000 de euro a fost Ionuț Belei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Gura Humorului care a reușit să-i impresioneze echipa de bucătari de top care a jurizat finala competiției (Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți chefi celebri) cu preparatele sale culinare deosebite.

Ionuț Belei a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea și s-a luptat pentru marele premiu cu Maria Șandru și Roxana Blenche. După marea finală, Chef Sorin Bontea s-a declarat extrem de mândru că Ionuț a reușit să fie învingător în competiția culinară.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Chef Sorin Bontea, despre viața în bucătărie, „Chefi la Cuțite” și familie

„Sper să aveți ocazia să gustați din preparatele făcute de Ionuț Belei. Așa veți înțelege de ce băiatul ăsta pur și simplu strălucește în bucătărie. Felicitări, Ionuț! Felicitări și mulțumiri echipei care l-a ajutat să câștige această finală”, a postat pe rețelele sociale Chef Bontea, la scurt timp după marea finală.

Primul sezon al emisiunii culinare „Chefi la cuțite” a fost difuzat în luna martie a anului 2016, la Antena 1. În 2017, emisiunea moderată de Gina Pistol, care din noul sezon îl va avea drept coporezentator pe Speak și din al cărei jurați fac parte Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, a fost desemnat cel mai bun șhow de divertisment la Premiile Radar Media.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter