ANA PAL, new entry în industria muzicală

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
În timp ce industria muzicală încă se acomodează cu noua realitate dirijată de pandemie, ANA PAL este hotărâtă să demonstreze că din orice perioadă de greutăți se pot aduna resurse pentru artă.

„Cad în gol“ este piesa pe care Ana Pal  lansat-o recent. Piesa este produsă de Shift și Music Mob și cântată alături de Horace:

Cine este Ana Pal?

S-a născut în Deva, unde a început să cânte încă de mică, susținută de părinți și îndrumată către Liceul de Arte Sigismund Todut. A studiat pianul, canto și jazz, acumulând, astfel, 12 ani de studiu muzical. A participat la numeroase concursuri și evenimente ca pregătire pentru admiterea la Conservator.

ANA PAL, new entry în industria muzicală
Sunt o fire goofy, care acum se inspiră din absolut orice ține de artă, iar artiștii cu care am crescut mi-au format această viziune.
Mama mea a fost prima sursă de inspirație, ea m-a introdus într-o sferă muzicală diferită de cea pe care o vedeam în jurul meu, predominant internațională ascultând artiști R&B sau soul-pop, precum precum Etta James, Michael Jackson, Erykah Badu.
Am combinat toată această pasiune, am adăugat influențele proprii, mi-am îmbunătățit imaginația și astfel mi-am dezvoltat și dorința de a scrie. Stilul meu are influențe plecate de la artiști precum Danileigh, Kehlani, Jhene Aiko sau Rihanna“.
ANA PAL poate fi urmărită pe pagina ei de Instagram: https://www.instagram.com/iamanapal/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter